Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Last van Ziggo Mail problemen en weet je niet goed hoe je die moet oplossen? De e-mailclient werkt normaal gesproken goed, maar het gaat helaas ook wel eens mis. Wij kijken graag met je mee wat er aan de hand is en lossen het netjes voor je op. We zorgen er daarmee voor dat jij weer mail kunt ontvangen en kunt versturen, of dat je de instellingen kunt wijzigen op de manier die je wilt.

Ervaar je problemen met Ziggo Mail en weet je precies waar het aan ligt of is dat je juist niet helemaal duidelijk? Geen probleem, wij kijken het voor je na door er even de tijd voor te nemen. Soms kunnen we het op afstand al voor je oplossen, terwijl we in andere gevallen natuurlijk graag bij je langskomen. Op die manier zorgen we ervoor dat jij weer zonder problemen kunt mailen of dat jij jouw e-mail ook op een mobiel apparaat kunt gebruiken.

Ben je klant bij Ziggo, gebruik je Gmail of een ander e-mailprogramma? Geen probleem, onze meer dan 1.000 ervaren IT-studenten weten wat er aan de hand kan zijn en hoe ze dat moeten oplossen. We kennen de providers en de e-mailprogramma’s, net als de instellingen die belangrijk zijn. Wij zorgen ervoor dat jouw e-mail weer zonder problemen werkt.

Mail problemen bij Ziggo: wat nu?

Heb je last van mail problemen bij Ziggo en weet je niet goed wat er aan de hand is? Soms gaat het om een storing, maar in de meeste gevallen ligt het aan jouw eigen e-mailadres of de instellingen. Een vinkje op de verkeerde plaats of een gebrek daaraan, kan er makkelijk toe leiden dat je geen e-mail meer ontvangt. Of dat je die nog wel binnenkrijgt, maar dat je helaas nergens meer op kunt reageren. Heel lastig, vooral als je net een belangrijke e-mail via Ziggo wilde versturen.

Geen zorgen, omdat wij de instellingen op ons gemak voor je na kunnen kijken. Dat doen we zorgvuldig en nauwkeurig, om precies aan te geven wat er aan de hand is en hoe we de Ziggo Mail problemen voor je kunnen oplossen. Dat geldt voor e-mail op een vaste computer en op een laptop, net als wanneer je daar op een tablet of op een smartphone gebruik van wilt maken. Lukt het niet om ook daar de berichten die je ontvangt zichtbaar te maken? Wij gaan er voor je mee aan de slag.

Ziggo Mail aanmaken, instellen en versturen

We kunnen je op een paar verschillende manieren van dienst zijn met Ziggo Mail problemen:

  • Mail aanmaken

    Een account bij Ziggo Mail aanmaken en weet je niet goed hoe dat werkt? Als je gebruik maakt van internet kun je daar een e-mailadres aanmaken. Dat is handig als je nog geen adres hebt of als je daarvoor een nieuwe zoekt. Je kunt daar de e-mail van Ziggo zelf binnen laten komen, net als alle andere berichten die je ontvangt. Wij helpen je bij het aanmaken van het account, zodat je daar zonder problemen mee aan de slag kunt om mails te ontvangen en te versturen.

  • Mail instellen

    Wil je jouw Ziggo Mail instellen, bijvoorbeeld op een smartphone, een tablet of een ander apparaat? We kennen de instellingen die je daarvoor nodig hebt, net als de gegevens die je kunt gebruiken. Op die manier zorgen we ervoor dat je Ziggo Mail kunt gebruiken op zowel jouw computer als de andere apparaten waarop je wilt mailen. En werkte het altijd wel, maar nu helaas niet meer? Wij kijken voor je na wat er aan de hand is, om ook dat vervolgens vakkundig voor je op te lossen.

  • Mail versturen

    Wil je mail versturen met Ziggo, maar krijg je de berichten op het moment niet weg? Of lijken ze wel weg te gaan, maar ontvangt de ander ze niet? We kunnen uitstekend voor je nagaan of het probleem bij jou ligt. En blijkt dat het geval? We lossen het voor je op, zodat je weer mail kunt versturen met Ziggo, zoals je dat misschien al eerder gedaan hebt. Dat geldt natuurlijk voor zowel de computer, voor jouw tablet als voor een smartphone waar je gebruik van maakt.

Problemen met Ziggo Mail oplossen

Problemen met Ziggo Mail oplossen of benieuwd wat wij eraan kunnen doen als jouw e-mail het op dit moment niet doet? We hebben met meer dan 1.000 ervaren IT-studenten een enorm team tot onze beschikking. Zij kunnen je via ‘Hulp op Afstand’ helpen of komen bij je langs, afhankelijk van wat er aan de hand is en wat er precies moet gebeuren. Op die manier zorgen we ervoor dat je geen Ziggo Mail problemen meer zal ervaren.

We zijn jouw specialist op het gebied van e-mail, ook als je geen klant bent bij Ziggo. We werkten voor meer dan 110.000 tevreden klanten en laten ook jou graag zien hoe we je kunnen helpen.

E-mailhulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van e-mail. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Ziggo Mail problemen: aanmaken, instellen en versturen | Studentaanhuis