Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Jouw router instellen om gebruik te maken van wifi? Zonder router werken de draadloze verbindingen niet, waardoor je er ondanks de internetaansluiting bij je thuis geen gebruik van kunt maken.

De router is een mooi apparaat, als je weet hoe die werkt. Lukt het niet om te verbinden of moet de router opnieuw ingesteld worden? Onze 1.000+ ervaren IT-studenten sluiten een extra router voor je aan, controleren de instellingen of testen de verbinding. Wij gaan niet weg voordat het internet werkt, zodat jij er op alle apparaten gebruik van kunt maken.

We checken de pagina met instellingen van de router, controleren de installatie van het apparaat zelf of kunnen de software voor je updaten. En werkt dat allemaal niet? We kunnen de router voor je resetten en zelfs het modem controleren. Op die manier vinden we altijd de oorzaak van de problemen.

Trustpilot: “Probleem was dat ik mijn router niet kon instellen. Nadat de student na een uur aan huis was verdwenen, was ik weer verbonden.” - Anna (4 sterren)

Router installeren: 1.000+ ervaren IT-studenten

Wil je een Sitecom router instellen of heb je een router van een ander merk? Onze IT-studenten hebben ervaring met de verschillende merken en modellen, waardoor we daarmee direct aan de slag kunnen. We weten waar de aansluitingen en lampjes voor zijn, bijvoorbeeld als je de spullen van Ziggo, KPN of andere providers gebruikt.

We kunnen jouw router instellen en die voor je installeren, ook als het internet plotseling niet meer werkt of als de verbinding heel traag is geworden. We kijken alles online en op het apparaat voor je na, waarbij we ervoor zorgen dat we de juiste aansluitingen gebruiken en verbindingen voor je maken.

Tip: twijfel je of het gaat om de router of het modem? Geen zorgen, we kunnen je ook helpen jouw internet modem aan te sluiten.

Router aansluiten? Studentaanhuis!

We zijn jouw specialisten bij allerlei problemen met internet, dus daarmee kunnen we je goed op weg helpen. We checken waarom het internet niet werkt, sluiten het eventueel opnieuw voor je aan en gaan niet weg voordat jij er op alle apparaten waarop je dat wilt gebruik van kunt maken.

Heb je specifieke vragen over hulp bij het aansluiten van een router of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Internethulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van internet. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Hulp bij router instellen | Studentaanhuis