Maak een afspraak
088 2200 200

Heb je een nieuwe fotocamera? Dan valt er waarschijnlijk nog veel te ontdekken. Onze studenten helpen graag met de juiste instellingen en laten zien hoe je gemaakte foto’s eenvoudig op jouw computer kunt zetten en veilig kunt delen via Facebook of Twitter. Foto’s bewerken? Ook hier kan onze student aan huis bij helpen.

Onze studenten helpen je graag, bijvoorbeeld door:

  • De instellingen goed te zetten

    Op jouw fotocamera vind je vaak een ‘draaischijfje’ met allerlei symbooltjes, waaronder een hartje en bloem. Onze student aan huis laat je zien in welke situatie je welk symbooltje moet gebruiken om de mooiste foto’s te maken.

  • Eventuele software te installeren

    Soms is er software nodig. Bijvoorbeeld als je de foto’s op jouw computer wilt zetten of als je de foto’s wilt bewerken met een speciaal programma. Onze student helpt je hierbij en laat zien hoe je dit voortaan zelf kunt installeren.

  • Foto’s op jouw computer te zetten of verwijderen

    Hoe zet je foto’s vanaf jouw fotocamera op de computer? Vaak gaat dit via een usb-kabel, maar het kan soms ook via de sd-kaart. Onze student geeft tips. Ook laat hij of zij zien hoe je mislukte foto’s van de camera kunt verwijderen.

Afspraak maken?

Wil je ook handige tips en trucs voor gebruik van jouw nieuwe fotocamera? Onze studenten staan voor je klaar.

Maak direct een afspraak en bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 20:00 uur en op zaterdagen van 09:00 tot 17:00 uur via 088 2200 200. Je kunt ook het online aanvraagformulier invullen. Onze studenten helpen je natuurlijk graag, ook 's avonds en in het weekend.

Tip fotocamera: back-up maken

Stel, je hebt al jouw foto’s netjes opgeslagen op jouw computer. Van familiefoto’s tot vakantiekiekjes. Maar plotseling crasht de computer… en je hebt de foto’s nergens anders opgeslagen! Voorkom dat je in één keer al jouw dierbare foto’s kwijtraakt en maak regelmatig een back-up van jouw bestanden. Onze student geeft graag tips.

De Studentaanhuis Cadeaubon

Ken je iemand met een nieuwe fotocamera? Of met een andere computervraag? Doe hem of haar advies of ondersteuning cadeau, met de Studentaanhuis Cadeaubon. Deze bon geeft recht op één keer hulp of les aan huis.

Bestel de Cadeaubon

Hulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van computers. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Hulp bij een Fotocamera Instellen en Gebruiken | Studentaanhuis