Bel ons Maak een afspraak

Foto’s bewerken, maar lukt dat niet op de manier die je wilt? Zie je bij anderen dat ze hun foto’s mooiere kleuren geven of verwerken tot een prachtig fotoboek? Ze gebruiken daarvoor online toepassingen en programma’s, die in veel gevallen gewoon gratis beschikbaar zijn. Daarmee zorg jij ervoor dat je jouw vakantiefoto’s de uitstraling kunt geven die ze verdienen, om daar keer op keer van te genieten. Wij helpen jou de foto’s te bewerken, door je te laten zien wat je daar het best voor kunt gebruiken.

Tip: eerst jouw foto’s overzetten van de digitale camera naar de computer? Ook daar kunnen we je uitstekend mee helpen.

Een foto bijsnijden of er met de bewerkingsprogramma’s voor zorgen dat je die zwart-wit kunt maken? Het zijn twee voorbeelden van bewerkingen, waarmee je de foto’s een stuk mooier kunt maken. We bieden je hulp bij het bewerken van de foto’s, zowel online als met de programma’s die daarvoor beschikbaar zijn. We helpen je die te downloaden en gebruiken of leggen je uit hoe je daar online zelf mee aan de slag kunt.

Bijsnijden en zwart-wit maken

Jouw foto bewerken en daar online mee aan de slag, zonder dat je dure programma’s hoeft te kopen? Dat kan gewoon gratis. Onze ervaren IT-studenten kennen online de weg, zodat ze je kunnen laten zien hoe je dat gewoon zelf kunt doen. Je hebt daarmee bijvoorbeeld de mogelijkheid om de volgende bewerkingen uit te voeren:

  • Foto’s bijsnijden

    Een stukje van de foto verwijderen om het onderwerp centraler in beeld te krijgen? Niets zo belangrijk als het bijsnijden van de foto’s, waarmee je ervoor zorgt dat je precies kunt laten zien wat je zelf voor ogen hebt.

  • Foto’s zwart-wit maken

    De kleuren verwijderen van een foto, om die in zwart-wit goed tot z’n recht te laten komen? Onze ervaren IT-studenten leggen je uit hoe je een foto omzet naar zwart, wit en grijs. Een mooie manier om de foto’s meer karakter te geven, waarmee ze geweldig overkomen.

Uiteraard zijn er meer bewerkingen mogelijk met de foto’s. Dat kun je in veel van de gevallen gewoon online doen. In andere gevallen kun je daarvoor gebruik maken van de speciale programma’s die er beschikbaar zijn. We laten ze je graag zien en leggen je uit hoe je daarmee kunt werken. Op die manier heb jij de kans om de foto’s te bewerken, bijvoorbeeld die van de vakantie of van jou en je kleine.

Hulp bij foto’s bewerken

Foto’s bewerken met een programma en benieuwd wat daar aan software voor beschikbaar is? Of meer weten over de online tools die je daarvoor kunt gebruiken? Het zijn belangrijke vragen van onze klanten. Ze zien dat anderen hun foto’s op een mooie manier bewerken, maar weten zelf niet goed hoe ze dat moeten doen.

Onze ervaren IT-studenten kennen online de weg en gebruiken zelf de verschillende programma’s die daarvoor beschikbaar zijn. We leggen je uit hoe die werken of helpen je de eerste paar foto’s te bewerken. Daarna kun je er zelf mee aan de slag, om de foto’s de uitstraling en het karakter te geven zoals je dat in je hoofd hebt zitten.

Het beste foto bewerken programma

Benieuwd naar het beste foto bewerken programma? Adobe Photoshop is een bekende naam op dit gebied. Tegelijkertijd is het een ontzettend duur programma, waar gelukkig goedkopere alternatieven voor beschikbaar zijn. En sterker nog, onze IT-studenten kennen de software waarmee je gratis foto’s kunt bewerken. Dat kan met een aantal dezelfde tools, waar je als beginnende gebruiker meer dan voldoende aan zal hebben.

We laten je zien hoe je foto’s kunt bijsnijden en zwart-wit kunt maken, of hoe je ervoor zorgt dat je de kleuren en scherpte kunt verbeteren. Op die manier tref je de ideale voorbereiding om de foto’s af te laten drukken of om daar een mooi fotoboek van te maken. Wij zorgen ervoor dat je met jouw foto’s kunt laten zien welke geweldige reizen je maakte of hoe jouw kleine door de jaren heen is opgegroeid.

Foto bewerken programma: Studentaanhuis

Hulp nodig bij een foto bewerken programma of wil je graag weten welke online tools daarvoor beschikbaar zijn? Wij helpen je alles te halen uit de foto’s die je met de digitale camera maakt. Ontdek hoe je foto’s kunt bewerken en hoe dat ook kan zonder de dure programma’s en software die je daar anders misschien voor zou gebruiken.

Onze ervaren IT-studenten bewerken zelf hun foto’s die ze maken met de digitale camera en met hun smartphone. Ze kunnen je uitstekend helpen met het vinden van de juiste programma’s en met het bewerken van de foto’s waar het je om gaat. We hielpen op die manier al meer dan 110.000 tevreden klanten en werden niet voor niets 5x op rij uitgeroepen tot Servicebedrijf van het Jaar.

Hulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van computers. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Foto’s bewerken: hulp aan huis | Studentaanhuis