Bel ons Maak een afspraak

Foto’s overzetten van de SD-kaart naar jouw PC of van de camera naar de computer? Dat hoort vlekkeloos te werken, maar levert bij veel mensen helaas toch problemen op. Lijkt de camera geen verbinding te maken, ‘ziet’ de computer de SD-kaart niet of kun je de foto’s niet openen als je ze hebt overgenomen? Vervelende problemen, waardoor je de foto’s niet kunt bewerken of je er geen fotoboek van kunt maken.

Onze ervaren IT-studenten helpen je jouw digitale camera in te stellen en zorgen ervoor dat je de foto’s kunt overzetten naar jouw computer. En gaat het om video-bestanden die je niet kunt overzetten of die niet willen afspelen? Minstens zo vervelend, en gelukkig ook iets waar we je goed bij kunnen helpen. Wij komen bij je langs of helpen je al telefonisch, zodat jij alle foto’s en video’s van de vakantie nog eens op je gemak kunt bekijken.

Foto’s overzetten van de camera

Jouw foto’s overzetten van de camera? In principe kan dat op twee verschillende manieren:

  • SD-kaart in de computer
  • Camera verbinden met de computer

De SD-kaart zit in de camera, die halen we er voor je uit en plaatsen we vervolgens in de computer. Soms is daar een aanvullend apparaatje voor nodig, iets waarover we je natuurlijk kunnen adviseren. Bovendien voorkomen we dat de SD-kaart beschadigd raakt, door de kritische punten daarvan niet met onze vingers aan te raken.

In andere gevallen kunnen we de camera meteen met jouw computer verbinden. We bekijken de poorten die er beschikbaar zijn, zowel op de camera als op de laptop of PC die je gebruikt.

Tip: gebruik je een MacBook? Het overzetten van de foto’s van jouw camera werkt dan vaak net even anders. Veel van onze ervaren IT-studenten werken zelf met de producten van Apple, waardoor we je ook daarmee goed kunnen helpen.

Van SD-kaart naar de PC: Studentaanhuis

Jouw foto’s van de SD-kaart naar de PC of jouw digitale camera direct aan de computer verbinden? We helpen je jouw foto’s over te zetten en gaan pas weg als je alle foto’s en video’s beschikbaar hebt om daar een fotoboek van te maken of om ze te bewerken. Onze meer dan 1.000 ervaren IT-studenten hielpen al meer dan 110.000 tevreden klanten.

Hulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van computers. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Foto’s overzetten: hulp aan huis | Studentaanhuis