Bel ons Maak een afspraak

Aan de slag met domotica doe-het-zelf-producten, maar lukt dat helaas niet goed? Het is bij domotica problemen belangrijk om goed te weten wat je doet. Alle apparaten moeten netjes met elkaar samenwerken, dankzij de juiste aansluitingen en koppelingen.

We zijn jouw flexibele domotica installateur, omdat onze ervaren IT-studenten zelf gebruik maken van veel van de producten. Ze leggen uit hoe de domotica werkt en zorgen voor de installatie daarvan. Bijvoorbeeld als het gaat om een slimme thermostaat, net als met slimme lampen en andere smart-devices waar je graag gebruik van wilt maken.

Domotica installatie: Studentaanhuis

De domotica installatie op een vlotte en voordelige manier goed laten uitvoeren? De doe-het-zelf domotica lijkt vaak eenvoudig te werken, maar maakt niet altijd verbinding of leidt tot andere storingen en problemen. Zodra je niet goed weet wat er aan de hand is lossen we het voor je op, en gaan we niet eerder weg dan dat het allemaal werkt.

We hebben ervaring met allerlei overige apparatuur en domotica, om je daar goed en vlot mee van dienst te kunnen zijn. We helpen je met de domotica installatie of lossen storingen voor je op. We werkten al voor meer dan 110.000 tevreden klanten, iets waar we erg trots op zijn. We helpen jou natuurlijk ook graag bij het oplossen van vragen en problemen.

Hulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van computers. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Domotica problemen: hulp aan huis | Studentaanhuis