Bel ons Maak een afspraak

Een slimme thermostaat installeren? Gebruik een Nest of een Toon, bijvoorbeeld om de verwarming alvast in te schakelen als je bijna thuis bent. Handige functies, die alleen werken met de juiste instellingen.

Werkt de verbinding met jouw smartphone niet, kun je geen gegevens inzien over de temperatuur of lukt het niet om de schema’s slim te maken? Onze ervaren IT-studenten weten wat er waarschijnlijk aan de hand is en kunnen het voor je oplossen. We kunnen Nest of Toon installeren. En ervaar je problemen, terwijl de slimme thermostaat altijd goed werkte? Wij lossen het voor je op, net als wanneer je vragen hebt over andere domotica zoals slimme lampen.

Nest, Toon en andere thermostaten

Er zijn verschillende slimme thermostaten beschikbaar, die allemaal net even anders werken. Wij kennen zowel Nest, Toon als Tado en een aantal andere merken, waardoor we je daar goed bij kunnen helpen.

Wil je de Toon thermostaat aansluiten en lukt dat niet, bijvoorbeeld om het apparaat geen verbinding maakt met de ketel? In dat geval lukt het niet om de verwarming in te schakelen, waardoor je geen gebruik kunt maken van de (slimme) functies. Wij gaan voor je na wat er aan de hand is, net als wanneer je een Nest gebruikt en het daarmee niet goed lukt.

Hulp bij thermostaat installeren: Studentaanhuis

Zoek je hulp aan huis om de (slimme) thermostaat te installeren en ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? We hebben ervaring met allerlei zaken in en om het huis, bijvoorbeeld op het gebied van domotica en met overige apparaten. We laten jou zien hoe het werkt en gaan pas weg als het allemaal werkt zoals je wilt.

Dankzij meer dan 1.000 ervaren IT-studenten is er altijd snel iemand beschikbaar. We hielpen op die manier al meer dan 110.000 tevreden klanten en zijn ook jou er graag mee van dienst.

Hulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van computers. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Slimme thermostaat installeren | Studentaanhuis