Bel ons Maak een afspraak

Jouw verlichting schakelen via wifi en daarvoor gebruik maken van slimme lampen? Het is belangrijk om zowel de lampen als de bridge op de juiste manier in te stellen en te configureren. Voorkom dat de verlichting niet werkt via de app of via andere slimme schakelaars die je in huis hebt hangen.

Benieuwd hoe Philips Hue werkt en van welke andere slimme lampen je gebruik kunt maken? Wij combineren het systeem met jouw IP camera, bijvoorbeeld om de lampen in te schakelen op het moment dat er beweging wordt gedetecteerd.

Verlichting via app bedienen: Studentaanhuis

Wil je jouw verlichting op afstand bedienen? Dat kan met een app, dankzij de slimme lampen die er beschikbaar zijn. We stellen het op de juiste manier voor je in, net als met de overige apparatuur en domotica die je thuis kunt gebruiken.

Onze meer dan 1.000 ervaren IT-studenten gebruiken ook zelf de slimme lampen van bijvoorbeeld Philips Hue. We leggen je er graag over uit en zorgen ervoor dat het allemaal werkt. Eerder gaan we niet weg, omdat we op die manier al meer dan 110.000 tevreden klanten uitstekend hebben kunnen helpen.

Hulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van computers. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Slimme lampen schakelen via wifi | Studentaanhuis