Bel ons Maak een afspraak

Fitbit problemen: hoe werkt deze wearable?

Last van Fitbit problemen, maar weet je niet wat er aan de hand is? De wearable is ontzettend handig als stappenteller en om jouw gezondheid beter in de gaten te houden. Tenminste, als het apparaat goed werkt natuurlijk. Je kunt helaas te maken krijgen met een aantal vervelende problemen. Synchroniseert het apparaat niet meer, lukt het niet meer om jouw stappen te laten tellen of heb je moeite met de verbinding met jouw computer of telefoon? In al die gevallen kun je er geen gebruik van maken, in ieder geval niet zoals dat normaal gesproken kan.

Fitbit staat helaas bekend om een aantal problemen, waarvoor je het apparaat soms dient te resetten. Het is belangrijk om dat op de juiste manier te doen, waarmee je bijvoorbeeld voorkomt dat jouw gegevens verloren gaan. Onze ervaren IT-studenten weten wat er nodig is om dit voor je te doen en voorkomen dat de data niet meer terug te halen valt. Op die manier zorgen we ervoor dat we jouw Fitbit problemen oplossen, en dat we je goed kunnen uitleggen hoe dit apparaat om je pols werkt.

Wat kun je met een Fitbit?

Vraag jij je af hoe zo’n Fitbit precies werkt of wat je daarmee kunt als je er goed gebruik van maakt? Je bent niet de enige. Veel van onze klanten hebben het apparaat al een tijdje of halen die net uit de doos. Ze kennen nog niet alle mogelijkheden, maar willen er wel graag uit halen wat erin zit. Het is een stappenteller voor om je pols, maar afhankelijk van de uitvoering die je koopt kun je er nog meer dingen mee. Door ook daar gebruik van te maken wordt de aankoop z’n geld meer dan waard, bijvoorbeeld dankzij de gegevens over jouw gezondheid die je automatisch bij kunt laten houden.

De meer dan 1.000 ervaren IT-studenten waar we mee werken hebben in veel gevallen zelf een Fitbit. Dat betekent dat ze weten hoe die werkt. En minstens zo interessant, ze kennen de mogelijkheden om er gebruik van te maken. Ze leggen je graag uit wat je er allemaal mee kunt doen. En ervaar je problemen met een bepaalde functionaliteit van het apparaat? Dat lossen we voor je op, zodat je er weer zonder problemen gebruik van kunt maken.

Hulp bij Fitbit

Hulp nodig bij jouw Fitbit, bijvoorbeeld omdat het (niet) meer lukt om daar goed gebruik van te maken? We kunnen je helpen met:

  • Installeren
  • Instellen
  • Synchroniseren
  • Verbinden
  • Resetten

Installeren

Lukt het installeren van jouw Fitbit niet? Heel vervelend, zowel met een nieuw apparaat als wanneer je daarmee eerder problemen hebt gehad en je die opnieuw wilt klaarmaken voor gebruik. Onze ervaren IT-studenten kunnen jouw Fitbit installeren, en je precies uitleggen hoe je daar gebruik van kunt maken.

Synchroniseren

Er is niets zo belangrijk als het synchroniseren van jouw Fitbit, om de verzamelde gegevens beschikbaar te maken. Op jouw smartphone of op de computer, bijvoorbeeld om na te gaan of jouw gezondheid er in de loop der tijd op vooruit is gegaan. Heb je synchronisatieproblemen? Wij kijken voor je na wat er aan de hand is en lossen het voor je op.

Verbinden

Lukt het niet om jouw Fitbit te verbinden met jouw telefoon? Dat kan gewoon draadloos, maar het komt voor dat dit op bepaalde momenten niet meer werkt. We controleren voor je waar het aan ligt, lossen het op en leggen je uit hoe je voortaan zelf jouw telefoon kunt verbinden. De makkelijkste manier om de belangrijke data inzichtelijk te maken.

Resetten

Lijkt er niets meer te werken op jouw Fitbit en weet je niet hoe je dat zelf moet oplossen? Voor die problemen kun je gebruik maken van een reset. We resetten jouw apparaat, uiteraard door eerst goed te kijken hoe we jouw data veilig kunnen stellen. Na de reset kun jij er weer gebruik van maken zoals je dat gewend bent, alsof er niets veranderd en niets gebeurd is.

En ervaar je andere Fitbit problemen? We kunnen je er in de meeste gevallen goed mee van dienst zijn. Net als voor onze 100.000+ andere tevreden klanten. We zijn niet voor niets al 5x op rij uitgeroepen tot Servicebedrijf van het Jaar. Geef ons aan wat er aan de hand is, dan kunnen we je daar in sommige gevallen zelfs telefonisch al meteen mee van dienst zijn. En lukt dat niet? Dan komt een van onze ervaren IT-studenten bij je thuis langs om het op te lossen. Wij zorgen ervoor dat je de Fitbit kunt gebruiken.

Fitbit problemen: Studentaanhuis

Last van Fitbit problemen en wil je daar iets aan laten doen? Wij gaan er voor je mee aan de slag, om ervoor te zorgen dat je de wearable kunt gebruiken voor alle handige functies. Om jouw stappen te laten tellen, jouw gezondheid in de gaten te houden en bijvoorbeeld om altijd de tijd bij de hand te hebben. We checken wat er aan de hand is, lossen het voor je op en leggen je uit hoe je er voortaan zelf goed gebruik van kunt maken. De beste manier om de volledige uitleg te krijgen over jouw Fitbit, om die met trots op je pols te dragen.

Wij fixen het wel!

Hulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van computers. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Fitbit problemen: hoe werkt deze wearable? | Studentaanhuis