Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Jouw Brother printer problemen oplossen, maar weet je zelf niet goed waar te beginnen? Stel, jouw Brother printer print niet: wat doe je dan? De printers staan bekend om hun goede kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid, behalve als het even niet werkt. Maakt de printer geen verbinding met jouw computer of mobiele apparaat? Is het papier vast komen te zitten, geeft het apparaat aan dat de inkt op is of is er iets anders aan de hand? We kunnen je er in al die gevallen goed mee helpen.

Niets zo vervelend als een Brother printer die niet goed print. Kloppen de kleuren niet met wat je op het scherm ziet of is er sprake van lelijke strepen over het scherm? Het zijn typische printer problemen waar je mee te maken kunt krijgen, net als met een printer die het helemaal niet doet. We gaan er in die gevallen graag voor je mee aan de slag, om te laten zien hoe we dit voor je kunnen oplossen. Dat doen we natuurlijk stap-voor-stap en met heldere uitleg, waarmee je het probleem de volgende keer kunt voorkomen.

De problemen kunnen ontstaan bij Brother printers, net als bij Epson printers en andere merken. De problemen die jij ervaart kunnen te maken hebben met verschillende oorzaken, waardoor het belangrijk is om goed uit te zoeken waar dit vandaan komt. Doet de printer het niet en wil je dat laten oplossen? Onze 1.000 ervaren IT-studenten staan graag voor je klaar.

Printer print niet goed: wat is er aan de hand?

Jouw Brother printer print niet goed, hoe kun je dan onderzoeken wat er aan de hand is? Soms is er sprake van een foutmelding, bijvoorbeeld op de computer, op jouw mobiele apparaat of op het display van de printer zelf. Het is dan verstandig om die foutmelding op te schrijven en aan ons door te geven. In veel gevallen kunnen we daar al aan zien wat er waarschijnlijk aan de hand is, waardoor het makkelijker wordt om voor de juiste oplossing te zorgen.

Trustpilot: "Ralph heeft ons uitstekend geholpen. Probleem met de Brother printer was binnen een half uur opgelost!" - Mirella (4 sterren)

Als de Brother printer niet goed of helemaal niet print kunnen wij daar voor je mee aan de slag. Geef ons aan of je werkt op Windows of op MacOS of dat je bijvoorbeeld gebruik maakt van een smartphone met Android of iOS. Aan de hand van die informatie wordt het voor ons makkelijker om vast te stellen wat er waarschijnlijk aan de hand is, vooral als je daar ook een foutmelding of een foutcode bij aan kunt geven.

Brother printer problemen: wij hebben de oplossing

Doet de Brother printer het niet en wil je dat probleem zo snel mogelijk oplossen? Wij weten wat er aan de hand kan zijn. Onze 1.000 ervaren IT-studenten hebben vaak zelf ook een Brother-printer. Ze weten hoe het papier vast kan komen te zitten, waarom de printer soms cartridges weigert en hoe ze de verbinding met jouw computer of een mobiel apparaat opnieuw kunnen instellen.

Het zijn voorbeelden van veel voorkomende problemen waar je mee te maken kunt krijgen, die we netjes voor je kunnen oplossen. Wij zorgen er daarmee voor dat je weer kunt printen zoals dat de bedoeling is, ook als je een nieuwe printer hebt gekocht waar je nog weinig ervaring mee hebt. We zoeken uit wat er aan de hand is, lossen dat voor je op en laten je zien hoe we te werk gaan. We voorkomen daarmee dat het probleem opnieuw ontstaat of maken duidelijk hoe je de volgende keer zelf alvast kunt proberen het probleem op te lossen.

Brother printer print niet: schakel hulp in

Print de Brother printer niet en wil je dit zo snel mogelijk oplossen? We zijn jouw ervaren specialist als je problemen hebt met de printer. We stellen vast of het papier vastzit, of de cartridge niet wordt geaccepteerd of waarom je geen verbinding kunt maken met de printer.

We kijken voor je na wat er aan de hand is en nemen de juiste spullen mee om dit meteen op te lossen. We slagen er in 98% van de gevallen in om het probleem bij het eerste bezoek op te lossen. Dat betekent dat jij weer kunt printen met de Brother printer, bijvoorbeeld om de belangrijke documenten af te drukken die je binnenkort nodig hebt.

Heb jij vragen over je Brother printer of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Printerhulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van printers. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Brother printer problemen | Studentaanhuis