Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Canon printer problemen oplossen, maar kom je er zelf niet uit? Geen zorgen, zelfs als de Canon printer niet reageert kunnen we dit goed voor je oplossen. We snappen dat je wellicht belangrijke documenten wilt afdrukken, waardoor het extra vervelend is dat de printer op dit moment niet werkt. Als het niet lukt om verbinding te maken met het apparaat of als er papier vast lijkt te zitten lossen we dat voor je op, net als wanneer er sprake is van andere problemen.

Onze 1.000 ervaren IT-studenten kennen de verschillende Canon printers, net als verschillende problemen met HP printers en andere merken. Wij weten wat er aan de hand kan zijn, om dat vakkundig voor je op te lossen. Op die manier lossen we de Canon printer problemen voor je op, zodat jij daar weer gebruik van kunt maken zoals je dat gewend bent.

Krijg je een Canon B200-foutmelding of is er sprake van een andere foutcode? Zodra jouw computer, mobiele apparaat of het display van de printer een foutmelding geeft is het belangrijk om die op te schrijven. Met die foutcode kunnen we vaak heel nauwkeurig nagaan wat er aan de hand is, om je daar op een meer vlotte manier mee te helpen.

Problemen met Canon printers

Canon printers staan bekend om hun goede kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. In de meeste gevallen werken ze zonder problemen, waardoor het extra vervelend is als de printer het even niet doet. Soms gaat het om de inkt die op is, een cartridge die de printer niet herkent of om papier dat vast is komen te zitten. In andere gevallen lukt het niet om verbinding te maken of gaat de printer niet aan de slag met afdruktaken die in de wachtrij staan. Dat kan verschillende oorzaken hebben, waardoor het niet altijd makkelijk is om dat zelf op te lossen.

Zit het inktreservoir vol, is het papier vast komen te zitten of loopt de kwaliteit van de afdrukken terug? Soms is er sprake van lelijke strepen over het papier of kleuren die niet overeenkomen met wat je op het scherm ziet. In die gevallen zoeken we voor je uit waar dat door komt en hoe we het voor je kunnen oplossen.

We gaan aan de slag als jouw Canon printer niet reageert of als je andere problemen wilt laten oplossen. We zorgen er op die manier voor dat de printer weer werkt zoals je dat gewend bent of dat we die netjes opnieuw voor je installeren. Daarvoor downloaden we de juiste drivers en software, iets wat we je natuurlijk kunnen laten zien hoe we het doen. Soms kunnen we daarmee voorkomen dat het probleem opnieuw ontstaat of zorgen we ervoor dat je de volgende keer zelf voor een oplossing kunt zorgen.

Canon printer print niet: wat is er aan de hand?

Reageert jouw Canon printer niet en ben je benieuwd wat er aan de hand is? Dat kan bijvoorbeeld te maken hebben met de verbinding met jouw apparaat. Met name mobiele apparaten hebben niet altijd een stabiele verbinding met de printer. Gebruik je een smartphone of een tablet om te printen? Wij controleren of jouw printer netjes verbonden is met het wifi-netwerk of kunnen dat voor je herstellen. En gaat het om de verbinding met een desktop of laptop? Dan kijken we voor je na of je de juiste software voor Windows, MacOS of een ander besturingssysteem hebt om de verbinding tot stand te kunnen brengen.

Aan de andere kant kunnen we je goed van dienst zijn als de cartridge leeg blijkt te zijn, als het niet lukt om die te verwijderen en weer te plaatsen of op het moment dat de printer de nieuwe inkt weigert. Ook dat kan verschillende oorzaken hebben en soms is het belangrijk om de printer opnieuw te kalibreren en in te stellen. Dat kunnen we voor je doen, ook als het papier er scheef in lijkt te gaan en de afdrukken er daardoor verkeerd uitkomen. Het zijn allemaal problemen met Canon printers waarmee we je goed van dienst kunnen zijn, om er weer voor te zorgen dat de printer netjes werkt zoals je dat gewend bent.

Trustpilot: "Onze Canon printer naar volle tevredenheid geïnstalleerd. Goede uitleg en alle problemen verholpen." - Will (5 sterren)

Canon printer reageert niet: schakel hulp in

Stel, jouw Canon printer reageert niet: wat doe je dan? Onze meer dan 1.000 ervaren IT-studenten hebben veel ervaring met printers van dit merk. Ze hebben de modellen vaak ook zelf thuis staan en daar wel eens een probleem mee gehad. Bovendien gaan we dagelijks langs bij onze meer dan 110.000 tevreden klanten, die zo nu en dan een probleem hebben met de printer. We weten goed wat er aan de hand kan zijn. En belangrijker nog, we weten hoe we dat vakkundig voor je kunnen oplossen.

Problemen of hulp nodig bij de printer? We gaan er meteen mee aan de slag of kunnen de printer volledig opnieuw voor je installeren. We slagen erin om het in 98% van de gevallen tijdens de eerste afspraak op te lossen, zodat je meteen weer verder kunt en de kosten niet te hoog oplopen. Het is de makkelijkste manier om ervoor te zorgen dat jij de belangrijke afdrukken met jouw Canon printer alsnog kunt maken.

Heb je specifieke vragen over je Canon printer of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Printerhulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van printers. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Canon printer problemen | Studentaanhuis