Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

HP printer problemen en weet je niet hoe je dat zelf moet oplossen? Als de HP printer niet meer print is er iets aan de hand, al kan dat van alles zijn. Soms zit het papier vast, is de cartridge leeg, accepteert de printer de nieuwe inkt niet of lukt het niet om verbinding te maken met het apparaat. Het zijn bekende problemen, die je zowel met een HP printer als met een printer van Brother of een ander merk kunt ervaren. In alle gevallen heel vervelend, maar gelukkig goed op te lossen.

Moderne HP printers beschikken over een HP Print en Scan Doctor. Daar maken we gebruik van om het probleem op te lossen, als we niet meteen kunnen vaststellen wat er aan de hand is. Het zorgt voor een snelle diagnose, waarmee duidelijk wordt waar het probleem zich bevindt. Dat betekent dat we er gerichter mee aan de slag kunnen, om het probleem met jouw printer op te lossen.

Onze meer dan 1.000 ervaren IT-studenten hebben veelal zelf een HP-printer, waardoor ze goed weten wat er aan de hand kan zijn. Ze controleren de meest voorkomende problemen, om je daarmee zo snel mogelijk van dienst te zijn. In 98% van de gevallen lossen we het probleem tijdens de eerste afspraak voor je op. Dat betekent dat jij weer kunt printen zoals je dat gewend bent, om de belangrijke documenten alsnog af te kunnen drukken.

Printer print niet: wat is er aan de hand?

Print de HP printer niet, net nu je die nodig hebt om een paar afdrukken te maken? We begrijpen dat dit heel vervelend is, vooral als je geen idee hebt van wat er aan de hand kan zijn. We zoeken het voor je uit, door goed te kijken naar de veel voorkomende problemen. We zetten er een paar voor je op een rij:

  • Het papier zit vast
    Is het papier vast komen te zitten? Soms is het papier goed zichtbaar, maar dat hoeft niet altijd het geval te zijn. Wij gaan voor je na waar het papier zit, halen dat netjes uit de printer en maken een testafdruk om te laten zien dat alles weer goed werkt.
  • De cartridge is leeg
    Is er geen inkt meer beschikbaar, en weet je niet goed hoe je de cartridge kunt vervangen? Wij kijken dit voor je na en plaatsen nieuwe inkt, als je daarvoor een nieuwe cartridge beschikbaar hebt. Uiteraard kunnen we je ook helpen uit te zoeken welk model je daarvoor nodig hebt.
  • Je hebt geen verbinding met de printer
    Kun je geen afdrukken maken, omdat je geen verbinding hebt met de printer? We maken de verbinding met jouw printer in orde, zowel vanaf een computer of laptop als vanaf een mobiel apparaat zoals een smartphone of tablet.

Problemen met HP printers

Zoals je merkt kun je te maken krijgen met verschillende problemen met HP printers. Zodra de HP printer niet meer print kan er van alles aan de hand zijn, waardoor het belangrijk is om dit eerst goed uit te zoeken. Staan er wel printopdrachten in de afdrukwachtrij, maar gaat de printer er niet mee aan de slag? Soms is er sprake van een foutmelding. Het kan gaan om foutcodes die je ziet op jouw computer, op een mobiel apparaat of op het display van de printer zelf. Aan de hand daarvan kunnen we voor je nagaan wat er aan de hand is, waardoor het makkelijker wordt om daar de oplossing voor te vinden.

Trustpilot: "Andreas had snel de oorzaak van het probleem met de HP printer gevonden. De oplossing was goed geregeld." - Peter (4 sterren)

Als de HP printer helemaal niet meer print en het niet lukt om dit op te lossen kunnen we het apparaat zelfs opnieuw voor je installeren. We zorgen er daarmee voor dat je met een schone lei kunt beginnen, zonder vervelende foutmeldingen op de printer of op het apparaat waar vandaan je wilt printen. Uiteraard hoeft het niet lang te duren, omdat we er snel de juiste drivers en andere software voor je bij kunnen zoeken. We zorgen er op die manier voor dat de printer weer werkt zoals je dat gewend bent, zonder dat dit veel tijd hoeft te kosten.

HP printer print niet meer: schakel hulp in

Zoek je hulp bij jouw printer, bijvoorbeeld omdat het niet meer lukt om daar afdrukken mee te maken? Wij zorgen er bij HP printer problemen voor dat we zo snel mogelijk nagaan wat er aan de hand is. Dat doen we in eerste instantie telefonisch, al komen we natuurlijk bij je langs als het niet lukt om het op afstand op te lossen.

Wij halen vastgelopen papier uit de printer, maken de verbinding met jouw apparaat of zorgen ervoor dat we nagaan waarom de printer niet meer wil printen. We hebben veel ervaring met HP printers, om je snel en vakkundig aan te kunnen geven wat er aan de hand is. We laten je zien hoe we zorgen voor de oplossing, zodat je het probleem de volgende keer kunt voorkomen of misschien zelf al kunt oplossen.

Heb je specifieke vragen over hulp bij jouw HP printer of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Printerhulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van printers. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
HP printer problemen | Studentaanhuis