Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Printen vanaf jouw telefoon en benieuwd hoe je dat kunt doen? Het is belangrijk dat de printer die functie ondersteunt, iets wat we graag voor je uitzoeken. Het is de makkelijkste manier om te printen, bijvoorbeeld als je een foto, een e-mail of een ander document wilt afdrukken.

Werkt het printen vanaf jouw mobiele telefoon niet, voor Android, iOS of een ander besturingssysteem? Wij helpen je draadloos te printen vanaf jouw mobiel, net zoals we je ook kunnen helpen bij het vullen van de printer cartridges. Onze ruim 1.000 ervaren IT-studenten printen ook zelf vanaf hun smartphone en tablet, waardoor ze precies weten hoe ze dat voor je in kunnen stellen.

Printer vanaf mobiele telefoon

Wil jij printen vanaf jouw mobiele telefoon? Dat gaat via wifi, waardoor de printer en jouw telefoon dat dienen te ondersteunen. We kijken het voor je na, zorgen voor de installatie en configuratie of helpen je bij problemen. Op die manier zorgen we er bij problemen met jouw printer voor dat we je uitstekend van dienst kunnen zijn.

Trustpilot: "Het printer probleem is snel en goed opgelost. Ik kan eindelijk weer printen vanaf mijn telefoon en tablet. Bedankt!" - Jan (4 sterren)

Wil jij printen vanaf jouw telefoon en lukt het niet om dat voor elkaar te krijgen? Of werkte het altijd wel, maar geeft de printer nu een foutmelding? Wij lossen het voor je op, zodat je ook vanaf een telefoon of een ander mobiel apparaat afdrukken kunt maken op de printer die je thuis hebt staan.

Heb je specifieke vragen over printen vanaf je telefoon en tablet of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Printerhulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van printers. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Printen vanaf telefoon | Studentaanhuis