Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Cartridge vullen van de printer, maar weet je niet goed hoe dat werkt? Je hebt in principe twee mogelijkheden:

  • Inktpatronen navullen
  • Cartridge vervangen

Door de inktpatronen na te vullen, bespaar je de kosten voor een nieuwe cartridge. Het is de meest voordelige en meest duurzame keuze. We kunnen het ons voorstellen dat je niet goed weet hoe dat werkt en daar een beetje hulp bij kunt gebruiken.

De printer is een handig apparaat, maar is tegelijkertijd heel kwetsbaar. Het is belangrijk om het navullen van de inktcartridges goed te doen, met de juiste inkt. Daarmee voorkom je dat de inkt of de cassette de printer kan beschadigen, waardoor er op termijn problemen kunnen ontstaan.

Trustpilot: "Yoeri een snelkoppeling gemaakt en mijn laptop opgeschoond. Ook heeft hij een nieuwe cartridge in mijn printer geplaatst." - Cornelis (4 sterren)

We zijn jouw specialist om de cartridge te vullen en om andere problemen met de printer op te lossen, bijvoorbeeld als de printer verbinden met wifi niet lukt. Wil je de cartridges navullen of de inktpatronen vervangen? Wij leggen je uit hoe je dat het best kunt doen en voorkomen dat bijvoorbeeld de garantie verloren gaat.

Print inkt navullen: hoe werkt dat?

Wil je de printer inkt navullen en ben je benieuwd hoe dat werkt? We zijn jouw specialist in hulp bij de printer. Onze 1.000 professionele IT-studenten weten hoe je zorgt voor nieuwe inkt van uitstekende kwaliteit. We werken voor meer dan 110.000 tevreden klanten, zowel bij problemen met de printer als voor het vullen van de cartridges. We zijn je daar graag mee van dienst of kunnen je telefonisch uitleggen waar je op dient te letten.

Heb je specifieke vragen over het navullen of vervangen van printer cartridges? Of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Printerhulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van printers. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Printer cartridge vullen | Studentaanhuis