Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Jouw printer verbinden met wifi, maar lukt dat niet? Heel vervelend, omdat het heel handig is als je draadloos kunt afdrukken. We kunnen jouw printer aansluiten op wifi, via verschillende mogelijke stappen.

Soms is er een WPS-knop beschikbaar op de printer en jouw router. De technische details zullen we je besparen, maar we kunnen je wel laten zien hoe dat werkt. Onze ervaren IT-studenten komen bij je langs, zodat ze de printer kunnen zoeken via wifi. We maken die draadloos beschikbaar, om te printen vanaf jouw computer, laptop, tablet en zelfs een smartphone.

Tip: wil je ook scannen met de printer? Ook daar kunnen we je bij helpen, als de printer die functie heeft natuurlijk.

Draadloos printen via wifi: hoe werkt dat?

Draadloos printen via wifi werkt heel eenvoudig. Wij kunnen de printer verbinden via wifi. Zorg ervoor dat je de gegevens van jouw wifi-netwerk bij de hand hebt en dat de printer goed toegankelijk is. Als het niet lukt om het telefonisch op te lossen komen onze ervaren IT-studenten bij je langs. We slagen er op die manier in om 98% van de problemen tijdens de eerste afspraak op te lossen.

Trustpilot: "Roel heeft de nieuwe HP kantoorprinter draadloos aangesloten en verbonden met wifi. Super!" - Leo (5 sterren)

Heb je problemen met de printer en gaat het om de draadloze verbinding of iets anders? Wij lossen het voor je op, door de printer draadloos te verbinden via wifi of die netjes aan te sluiten op het netwerk dat je gebruikt.

Heb je een specifieke vraag over het verbinden van de printer met wifi of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Printerhulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van printers. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Printer verbinden met wifi | Studentaanhuis