Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Scannen vanaf jouw computer, maar lukt dat niet met de printer die je hebt staan? Wij leggen je uit hoe je kunt scannen met de printer. Bijvoorbeeld om een foto in te scannen, een belangrijk document te digitaliseren of om andere bestanden te verwerken.

Stel, je hebt Canon printer problemen of je printer van een ander merk scant niet: wat doe je dan? We laten je zien hoe je kunt scannen met de printer en zorgen er bijvoorbeeld voor dat je daar de juiste software voor hebt.

Hoe kan ik scannen met een printer?

Wat is er makkelijker dan het inscannen van een foto, een belangrijk document of andere bestanden die je digitaal nodig hebt? Je maakt het jezelf heel makkelijk om de documenten digitaal op te slaan of vervolgens te versturen via e-mail.

Wij helpen je te scannen vanaf jouw computer, ook als dat voorheen goed werkte en de printer nu problemen vertoont. Geef ons aan of er sprake is van een foutmelding of dat het niet lukt om verbinding te maken met het scan-gedeelte van het apparaat. Wij zoeken voor je uit wat er aan de hand is, zoeken daar de juiste oplossing bij en gaan er meteen mee aan de slag.

Trustpilot: "Onze printer kon niet meer scannen en niemand kon er iets aan doen. Studentaanhuis gelukkig wel! Wij kregen veel bruikbare tips en raden dit iedereen aan. Bedankt!" - Margreet (5 sterren)

We slagen erin om het probleem in 98% van de gevallen meteen op te lossen. Dankzij onze meer dan 1.000 ervaren IT-studenten en meer dan 110.000 tevreden klanten zijn we jouw ideale specialist om je te helpen bij het scannen met de printer.

Heb je vragen over het scannen met een printer of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Printerhulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van printers. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Scannen met printer | Studentaanhuis