Bel ons Maak een afspraak

Wil je een nieuwe Android-versie installeren op jouw tablet, maar weet je niet goed hoe je dat moet doen? Het is tijdens de eerste installatie belangrijk om dit meteen goed te doen. Dat voorkomt fouten, foutmeldingen en zelfs het gebruik van verkeerde apps of schadelijke software.

Een tablet werkt grotendeels hetzelfde als een computer. Met een goede installatie zorg je ervoor dat het apparaat precies doet wat jij wilt en dat je de apps kunt gebruiken die je nodig hebt. Een professionele en goede installatie is de ideale basis om daar zonder problemen mee te kunnen werken.

Trustpilot: "Ik ben zeer blij met het snelle installeren en instellen van mijn Samsung tablet." - Bakker (4 sterren)

Android installeren op tablet: specialist gezocht

Wil je Android installeren op jouw tablet of gaat het om een nieuwe versie? Onze ervaren IT-studenten kennen de recente updates, weten hoe ze het besturingssysteem moeten installeren en waar ze op moeten letten om fouten te voorkomen. Tijdens het installeren van Android op jouw tablet stellen we alles meteen goed voor je in. We kiezen de juiste instellingen tijdens de configuratie, zodat jij alle functies daarna goed kunt gebruiken.

We kunnen een nieuwe Android-versie installeren op jouw tablet of er de eerste keer voor zorgen dat we Android op de juiste manier instellen. Het is een erg belangrijke stap, waarmee je de basis legt om er goed gebruik van te kunnen maken. Zonder problemen en zonder dat de tablet traag wordt, iets waar je helaas snel last van kunt krijgen.

Android op tablet installeren: problemen voorkomen

Wil je Android op jouw tablet laten installeren en daarmee problemen voorkomen? Onze ervaren IT-studenten weten alles van tablets met Android of Apple. We laten je precies zien welke stappen we doorlopen en waarom die belangrijk zijn. Wij zorgen ervoor dat we problemen voorkomen, zodat jij optimaal gebruik kunt maken van de tablet of van de nieuwe update voor Android.

Trustpilot: "De installatie van mijn Android tab is goed gelukt!" - Irene (5 sterren)

Heb je specifieke vragen over de hulp om een nieuwe Android-versie te installeren op jouw tablet of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 13:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Tablethulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van tablets. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Nieuwe Android-versie installeren op tablet | Studentaanhuis