Bel ons Maak een afspraak

Jouw iPad installeren en dat in één keer goed doen? Onze ervaren IT-studenten helpen jou de nieuwe iPad te installeren. We stellen de iPad geheel naar wens in, downloaden alle apps die je wilt gebruiken en zetten een eventuele back-up voor je terug.

Een nieuwe tablet installeren kan veel tijd kosten, maar niet als je dat samen doet met onze ervaren IT-studenten. Zij weten wat er belangrijk is, voorkomen schadelijke software en helpen je de juiste instellingen te kiezen om de tablet goed te gebruiken.

Trustpilot: "Na de aanschaf van een iPad ben ik uitstekend geholpen om e.e.a. zo te installeren dat ik er nu moeiteloos mee kan werken." - Thea (4 sterren)

Nieuwe iPad installeren: goed van start

Een nieuwe iPad instellen? De ideale manier om met een schone lei van start te gaan. Met het installeren en configureren van jouw iPad hebben onze IT-studenten veel ervaring. Ze lopen samen met jou door de belangrijkste instellingen heen, zodat je die meteen goed kunt laten instellen.

We installeren jouw iPad aan de hand van jouw specifieke voorkeuren, zodat je aan de slag kunt met alle apps die je belangrijk vindt. Veilig gedownload en netjes geïnstalleerd op de manier zoals het hoort, zodat je alles uit jouw iPad kunt halen wat erin zit.

iPad configureren: nieuw of zoals de vorige tablet

Jouw iPad configureren en voorkomen dat er meteen problemen ontstaan? We zullen de iPad volledig installeren naar jouw wensen of kunnen die instellen net als een eventuele vorige tablet die je had. Als je al eerder werkte op een iPad of als je gebruik maakte van een Android-tablet, waar onze IT-studenten in de beide gevallen alles van weten.

Trustpilot: "Wij hadden een Apple iPad gekocht en onze student heeft deze goed voor ons geïnstalleerd. Hij heeft gegevens overgezet van onze oude tablet naar deze nieuwe en ons begrijpelijk uitgelegd hier mee te werken. ons begrijpelijk uitgelegd hier mee te werken. Heel erg goed gedaan." - Dick (5 sterren)

Heb je specifieke vragen over de hulp om jouw iPad te installeren of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 13:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Tablethulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van tablets. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
iPad installeren: goed van start