Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Jouw Android-tablet opschonen? Onze ervaren IT-studenten zorgen ervoor dat de tablet weer net zo snel en veilig werkt als toen je die kocht. Ook met de nieuwste software en natuurlijk je mooiste foto’s en belangrijke bestanden.

Tijdens het opschonen van de tablet met Android verwijderen we alles wat je niet nodig hebt, maar wat het apparaat in de loop der tijd wel heeft verzameld. We ruimen de stapel met digitale rommel en onnodige data op, waardoor de processor van de tablet zich daar niet steeds doorheen hoeft te worstelen.

Trustpilot: "Thomas heeft me zeer goed geholpen met het opschonen van de Samsung tablet. Alles werkt weer snel en ik ben verzekerd van een (nog steeds) veilige tablet. Dank je wel!" - Ineke (5 sterren)

Bestanden verwijderen die je niet meer nodig hebt

Onze ervaren IT-studenten gaan voor je op zoek naar bestanden die je niet gebruikt en niet meer nodig hebt. We laten je zien hoe de tablet vol is geraakt met onnodige data. We ruimen dat voor je op, door die bestanden te verwijderen van de Android-tablet. Er ontstaat meer ruimte, waardoor de processor z’n werk veel beter kan doen. Het resultaat? Een snellere tablet met Android, waar je weer veilig en snel mee kunt werken zoals je dat gewend bent.

Opschonen tablet met Android: ervaren IT-studenten

Aan de slag met het opschonen van jouw tablet met Android? We kunnen zowel een Android-tablet als een iPad opschonen, omdat we weten welke bestanden overbodig zijn en ondertussen leiden tot een traag apparaat. Onze ervaren IT-studenten gaan er mee aan de slag, zodat jouw tablet weer als nieuw zal werken.

Trustpilot: "Ze heeft me goed geadviseerd hoe de beperkte ruimte op mijn tablet optimaal te gebruiken en regelmatig op te schonen." - Grimmen (5 sterren)

Heb je specifieke vragen over de hulp om jouw Android-tablet op te schonen of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Tablethulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van tablets. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Android-tablet opschonen | Studentaanhuis