Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Jouw iPad opschonen om daar weer snel en betrouwbaar gebruik van te maken? Tablets verzamelen bestanden en allerlei gegevens die je eigenlijk nooit gebruikt. Die berg met digitale rommel en onnodige data leidt tot uitvallers, maakt het systeem onoverzichtelijk en kan leiden tot een trage iPad waar je niet goed meer mee kunt werken.

Heb je last van een trage tablet of merk je dat de iPad af en toe vastloopt of zelfs helemaal uitvalt? Wij kunnen jouw iPad opschonen. We zullen het apparaat leegmaken nadat we een back-up van de belangrijke foto’s en bestanden hebben gemaakt. Je kunt fris starten, terwijl alle belangrijke gegevens en mooie foto’s gewoon behouden blijven.

Opschonen van de iPad

Onze IT-studenten hebben veel ervaring met het opschonen van een iPad, onafhankelijk van het model dat je gebruikt. We zullen het geheugen leegmaken, gegevens verwijderen die je nooit meer gebruikt en ervoor zorgen dat alle apps weer vlot openen.

Trustpilot: "Ik ben prima geholpen met het opschonen van mijn (inmiddels oude) iPad Heldere uitleg van het probleem. Hartelijk bedankt!" - Aad (5 sterren)

We zorgen voor een opfrisbeurt voor jouw iPad, zodat die weer vlot, veilig en betrouwbaar werkt. Zonder uitvallers, zonder trage processen en vooral zoals jij er graag mee wilt werken. Onze ervaren studenten helpen je graag om de iPad weer als nieuw te maken door deze grondig op te schonen.

Geheugen: foto's, bestanden en gegevens

De iPad opschonen of leegmaken en benieuwd naar de onderdelen die we voor je aanpakken? Net als wanneer we een Android-tablet opschonen, richten we ons op het geheugen met daarin de foto’s, bestanden en andere gegevens. We maken een back-up van wat je wilt behouden, zodat we de rest voor je kunnen verwijderen.

Een schone iPad zonder vol geheugen werkt een stuk vlotter, geeft geen foutmeldingen meer en start bovendien sneller op. De makkelijkste manier om de iPad weer als nieuw te maken, waardoor opschonen een stuk sneller en voordeliger werkt dan een nieuw exemplaar.

Heb je specifieke vragen over de hulp om jouw iPad op te schonen of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Tablethulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van tablets. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
iPad opschonen: hoe werkt dat? | Studentaanhuis