Bel ons Maak een afspraak

Is jouw tablet traag? Loopt je tablet steeds vast of vertoont deze andere kuren? Dan doe je er goed aan om de tablet te resetten. Het is belangrijk om dit goed uit te voeren. Een reset brengt de tablet terug naar de originele staat. Onze studenten zorgen ervoor dat het apparaat weer snel werkt, veel opslagruimte biedt en als het ware zo nieuw uit de doos lijkt te komen.

Wij hebben veel ervaring met het opnieuw installeren van een Android-tablet. Onze ervaren studenten voorkomen dat er belangrijke data verloren gaat of dat je verkeerde keuzes maakt, waardoor het systeem beschadigd kan raken.

Android opnieuw installeren op jouw tablet

Android opnieuw installeren op jouw tablet? Het is de beste oplossing als geen andere mogelijkheid meer werkt, als er een nieuwe update beschikbaar is of als je helemaal opnieuw wilt beginnen.

Trustpilot: "Zeer goede uitleg en tablet gereset. Een erg prettige student." - Munt (4 sterren)

Houd er rekening mee dat het wat technische kennis vereist, omdat je het complete besturingssysteem verwijdert. Zonder besturingssysteem kan de tablet in principe niets. Wij kunnen jouw Android-tablet resetten, waarbij we voorkomen dat je verkeerde keuzes maakt en de tablet mogelijk onbruikbaar wordt.

Ervaren IT-studenten: vakkundige aanpak

Onze meer dan 1.000 ervaren IT-studenten kunnen jouw Android-tablet resetten. Zij hebben bovendien ook veel ervaring met alle iPad-modellen, zodat we iedere tablet met software opnieuw voor je kunnen installeren. We gaan pas weg als we Android hebben geïnstalleerd en jij de tablet weer kunt gebruiken zoals je dat wilt. Of zodra jij klaar bent voor het eerste eigen gebruik, inclusief alle apps die je daarbij nodig hebt.

Heb je specifieke vragen over de hulp om jouw Android-tablet te resetten of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 13:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Tablethulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van tablets. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Android-tablet resetten | Studentaanhuis