Bel ons Maak een afspraak

Jouw iPad terug naar fabrieksinstellingen zetten? Het is dé manier om de tablet opnieuw in gebruik te nemen. Een tablet die dan weer als nieuw is, met de originele snelheid en alle opslagruimte die er beschikbaar is. Wij helpen je terug te keren naar het origineel, bijvoorbeeld als je last hebt van veel foutmeldingen of als de iPad niet meer opstart. En valt de tablet vaak uit? Ook dan kan het een goed idee zijn om die opnieuw te installeren.

Onze ervaren IT-studenten kunnen jouw iPad herstellen en opnieuw installeren. We gebruiken de fabrieksinstellingen, zodat je als het ware helemaal opnieuw kunt beginnen. We kunnen je meteen helpen om de juiste apps te downloaden en die veilig te installeren, zodat de tablet meteen klaar is voor het nieuwe gebruik. Met de originele snelheid, zodat je geen last meer hebt van een trage iPad of allerlei foutmeldingen en uitvallers.

iPad herstellen: vakkundige aanpak

Laat jouw iPad herstellen door onze ervaren IT-studenten. Ze werken zelf dagelijks op hun tablet en hebben tal van andere modellen hersteld. Ze weten als geen ander wat daarbij komt kijken en welke stappen ze moeten doorlopen om de iPad opnieuw te installeren. Inclusief belangrijke apps waar je gebruik van wilt maken.

Tip: werkt de iPad nog, maar wil je de originele snelheid terug? Onze studenten helpen je graag een back-up te maken. Daarna kan de tablet terug naar de fabrieksinstellingen, bijvoorbeeld om jouw mooiste foto’s en belangrijke bestanden weer zonder problemen terug te zetten.

iPad opnieuw installeren: klaar voor gebruik

Jouw iPad opnieuw installeren en benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Anders dan bij een Android-tablet spreken we bij een Apple-apparaat van de ‘fabrieksinstellingen’. Onze deskundige IT-studenten nemen de juiste voorzorgsmaatregelen en voorkomen dat er belangrijke gegevens verloren gaan die behouden moet blijven. Wij kunnen de iPad terugzetten naar fabrieksinstellingen en weer opnieuw installeren. Tot de tablet klaar is voor gebruik, met alle apps die je er graag op wilt hebben.

Heb je specifieke vragen over de hulp om jouw iPad terug te zetten naar de fabrieksinstellingen of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 13:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Tablethulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van tablets. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
iPad terug naar fabrieksinstellingen | Studentaanhuis