Bel ons Maak een afspraak

Android back-up laten maken voor jouw tablet? Het is de beste manier om te voorkomen dat foto’s, belangrijke bestanden en instellingen of andere gegevens verloren gaan bij een crash of problemen.

Start de tablet een keer niet meer op, valt die regelmatig uit of is er iets anders aan de hand? Met een back-up achter de hand is het mogelijk om foto’s en de belangrijke bestanden terug te zetten. Jouw mooiste foto’s gaan niet verloren als het noodzakelijk blijkt om een harde reset uit te voeren en de tablet terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Een back-up voor een Android-tablet is de beste bescherming tegen eventuele problemen en het verlies van belangrijke gegevens.

Back-up Android-tablet: stel foto's en bestanden veilig

Heb je al eens een Android back-up gemaakt, maar weet je niet meer wanneer dat was of twijfel je of dit goed is gegaan? Onze deskundige IT-studenten laten je zien wanneer de app-gegevens voor het laatst zijn opgeslagen en wanneer je een back-up hebt gemaakt van jouw andere belangrijke gegevens en bestanden.

We laten je op de tablet zien of jouw foto’s veilig zijn, of dat je het risico loopt om die te verliezen als zich problemen voordoen. Uiteraard kunnen we de Android back-up meteen voor je uitvoeren, en kunnen we je leren hoe je dat de volgende keer zelf kunt doen.

Android back-up of reservekopie

Onze IT-studenten maken een back-up van jouw Android-tablet en laten je netjes zien hoe jouw foto’s, bestanden, gegevens en instellingen vanaf dat moment veilig zijn. We maken een back-up op jouw Android-tablet of zorgen voor een reservekopie op de iPad, afhankelijk van welk systeem je gebruikt. Op die manier voorkomen we dat gegevens verloren gaan bij eventuele problemen, zodat jij zorgeloos gebruik kunt maken van het mobiele apparaat.

Heb je specifieke vragen over de professionele hulp bij een Android back-up of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 13:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Tablethulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van tablets. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Android back-up: hulp gezocht | Studentaanhuis