Bel ons Maak een afspraak

Back-up van jouw iPad maken? Voorkom dat jouw mooiste foto’s verloren gaan en stel belangrijke bestanden veilig. Met een reservekopie voor de iPad voorkom je dat foto’s en gegevens verloren gaan, net als de instellingen waarmee je de tablet iedere dag gebruikt.

Niets is zo handig als een Apple-tablet die ‘gewoon werkt’, zoals jij dat wilt. Maar wat gebeurt er als de software crasht, de tablet technische problemen vertoont of die niet meer aan gaat? Het zijn vervelende situaties, die voorkomen kunnen worden door een back-up te maken.

Back-up maken en terugzetten: oplossing bij problemen

Onze professionele IT-studenten kunnen een back-up maken en die ook weer op jouw iPad terugzetten. We hebben ervaring met alle soorten iPad’s en andere tablets., bijvoorbeeld met Android-software. We weten daardoor goed hoe we je kunnen helpen om snel een back-up te maken en hoe we die goed voor je kunnen terugzetten.

Trustpilot: "Prima gedaan: de agenda's op de iPhone en de iPad zijn nu volledig gesynchroniseerd. Ook is er een goede back-up gemaakt van alle belangrijke bestanden op mijn iPad." - Bakker (5 sterren)

Belangrijk voor de back-up op de iPad is dat je alle belangrijke gegevens mee laat nemen. Voorkom dat er foto’s, belangrijkste bestanden of instellingen vergeten worden en dat je er alsnog niet goed op kunt vertrouwen dat deze bestanden niet verloren gaan.

Reservekopie op de iPad: ervaren IT-studenten

Wij zorgen er met onze ervaren IT-studenten voor dat we een reservekopie op de iPad voor je maken. Een kopie die je virtueel achter de hand kunt houden, zodat we die netjes voor je terug kunnen zetten als er een keer wat aan de hand is. En heb je een Android-tablet? Ook daarvoor kunnen we je helpen met het maken van een back-up en het terugzetten daarvan.

Onze meer dan 100.000 klanten waarderen ons met gemiddeld een 9,0. Wil je ook een back-up van jouw iPad laten maken en zoek je een specialist voor het instellen van een reservekopie? Wij helpen je die te maken of terug te zetten. Zo ben je er zeker van dat je bestanden niet verloren gaan als er onverhoopt iets met het mobiele apparaat gebeurt.

Heb je specifieke vragen over de professionele hulp bij een Android back-up of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 13:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Tablethulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van tablets. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Back-up op de iPad: hoe werkt dat? | Studentaanhuis