Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Jouw iPad maakt geen verbinding met wifi: wat kun je daar aan doen? Heb je geen wifi op de iPad, terwijl dat wel altijd werkte? Of heeft jouw iPad last van traag internet? Dit kan heel vervelend zijn als je er regelmatig gebruik van maakt.

Wij lossen iPad wifi-problemen voor je op, net als internetproblemen met iedere andere tablet. Onze ervaren IT-studenten kunnen jouw iPad (opnieuw) verbinden met internet en zorgen voor de snelle verbinding zoals je daar ook op andere apparaten gebruik van maakt.

Geen wifi op iPad: wat nu?

Een iPad die geen verbinding maakt met wifi of last heeft van traag internet kan allerlei redenen hebben. Wij kijken de software van de tablet na, net als het wifi-netwerk dat je gebruikt en de instellingen daarvoor. Op die manier brengen we de iPad wifi-problemen in kaart en kunnen we verbinding maken met het thuisnetwerk. Onze deskundige studenten stellen vast wat er aan de hand is, lossen het voor je op en laten je zien hoe je voortaan gebruik kunt maken van razendsnel internet via wifi.

Trustpilot: "Snelle goede oplossing van mijn klacht, namelijk het instellen van internet op mijn iPad." - Houthakkers (5 sterren)

iPad verbinden met internet: 1.000+ ervaren IT-studenten

Moeite om jouw iPad te verbinden met internet of is je wifi niet meer zo snel als voorheen? Als jouw iPad geen verbinding maakt met wifi of je andere problemen ervaart met internet op jouw tablet staan onze meer dan 1.000 ervaren IT-studenten voor je klaar. Zij lossen het voor je op, net als bij onze andere meer dan 100.000 tevreden klanten.

Heb je specifieke vragen over de hulp als jouw iPad geen verbinding maakt met wifi of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Tablethulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van tablets. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
iPad maakt geen verbinding met wifi | Studentaanhuis