Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Internet op jouw tablet gebruiken, maar maakt het apparaat geen verbinding met wifi of valt de internetverbinding steeds weg? Heel vervelend, maar helaas iets dat veel oorzaken kan hebben.

Soms ligt het aande software op jouw tablet, soms komt het door het wifinetwerk en een andere keer is er iets heel anders aan de hand. Als jouw tablet geen verbinding maakt met wifi zoeken onze ervaren IT-studenten graag voor je uit wat er precies aan de hand is.

Trustpilot: "Gelukkig heeft Rudolf alle telefoons en tablets weer aan de gang gekregen met het internet." - Raymond (5 sterren)

Tablet maakt geen verbinding met wifi: wat nu?

Gebruik je mobiel internet op de tablet terwijl je gewoon thuis bent? Als wifi op de tablet steeds wegvalt gebruik je mobiele data of kun je helemaal geen verbinding maken. Onze ervaren IT-studenten controleren de instellingen op jouw tablet, kijken het wifi-netwerk voor je na en zorgen ervoor dat je daar weer gebruik van kunt maken. Veilig en snel, zodat het internet op jouw tablet werkt op de manier zoals je dat gewend bent met andere apparaten.

Wifi op de tablet valt steeds weg: 1.000+ ervaren IT-studenten

Valt wifi op de tablet steeds weg en weet je niet waar dat aan ligt? We lossen het voor je op, zowel op Android-tablets als op iedere iPad.

Trustpilot: "Hij loste het probleem van geen wifi op tablet op waar anderen de oplossing niet konden vinden." - Kuiper (5 sterren)

Heb je specifieke vragen over de hulp bij internet op jouw tablet of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Tablethulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van tablets. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Internet op tablet werkt niet: wat nu? | Studentaanhuis