Bel ons Maak een afspraak

Apps overzetten naar jouw nieuwe iPad en voorkomen dat je mooiste foto’s, belangrijke bestanden en andere gegevens verloren gaan? We maken de overstap naar een nieuwe tablet zo makkelijk mogelijk voor je.

Wij kunnen jouw agenda aanmaken op de iPad en alle belangrijke apps installeren. Met jouw gegevens, jouw gemaakte foto’s en andere bestanden die je niet kwijt wilt raken. De makkelijkste manier om de nieuwe iPad meteen in gebruik te kunnen nemen.

Agenda aanmaken en apps installeren

Tijdens het overzetten van apps naar de nieuwe iPad gaan we ook graag aan de slag met jouw agenda, je foto’s en alle andere apps die je op de vorige tablet gebruikte. Laat ons zien hoe je de tablet altijd hebt gebruikt, dan zorgen wij ervoor dat we de nieuwe tablet op die manier voor je instellen.

Trustpilot: "Goed geholpen en prima uitleg bij het installeren van apps op de iPad." - Ria (5 sterren)

We zullen op de nieuwe iPad alle apps installeren, nemen belangrijke gegevens over en zorgen er zelfs voor dat de instellingen in één keer goed staan ingesteld. Jouw nieuwe iPad werkt net als de oude, maar dan een stuk sneller en met alle nieuwe functies waarvoor je hebt gekozen.

Overzetten en installeren: iPad-specialisten

Apps overzetten naar jouw nieuwe iPad en die precies zo laten installeren als de oude? We kunnen op iedere tablet apps installeren en garanderen dat je de iPad kunt gebruiken zoals je dat gewend bent. De makkelijkste manier om over te stappen op een nieuwe tablet, die heerlijk vertrouwd zal aanvoelen.

Heb je specifieke vragen over de hulp om jouw apps over te zetten naar een nieuwe iPad of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 13:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Tablethulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van tablets. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Apps overzetten naar nieuwe iPad | Studentaanhuis