Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Een nieuwe app installeren op jouw tablet? Wij helpen je apps te downloaden en installeren, zodat je daar zonder problemen gebruik van kunt maken.

Hoe weet je zeker dat je de juiste app downloadt en hoe voorkom je dat de installatie niet goed verloopt? Onze ervaren IT-studenten helpen je graag bij het veilig downloaden van apps en installeren die op de juiste manier.

Apps downloaden op tablet en installeren

Wil je apps downloaden op jouw tablet? Er zijn valse kopieën van apps in omloop, waarmee je ongemerkt problemen in huis haalt. Wij helpen jou de juiste versie van een app te vinden, die te downloaden en veilig te installeren op de manier zoals dat hoort. Met de gegevens op de juiste plaats, bijvoorbeeld op het externe geheugen in plaats van het interne geheugen.

Trustpilot: "Joost heeft mij goed geholpen met het installeren van de Google Play Store op mijn tablet." - Mark (4 sterren)

Specialisten voor Android en iPad

Benieuwd hoe je een app op jouw tablet installeert en daarmee problemen voorkomt? Wij kunnen apps downloaden en installeren op jouw Android-tablet en op jouw iPad apps installeren. Voorkom valse kopieën van apps en zorg voor een goede installatie, zodat je de tablet zonder problemen kunt gebruiken.

Heb je specifieke vragen over de hulp om apps te installeren op jouw tablet of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Tablethulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van tablets. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
App installeren op tablet: voorkom problemen | Studentaanhuis