Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Jouw iPad loopt vast: wat kun je daar aan doen? Als de iPad vastgelopen is kun je die terugzetten naar de fabrieksinstellingen. Zorg altijd voor een back-up van je belangrijke bestanden en gegevens. Dan ben je er zeker van dat deze niet verloren gaan de iPad teruggezet moet worden naar de fabrieksinstellingen of als er onverhoopt iets met je iPad gebeurt.

Onze ervaren IT-studenten hebben veel ervaring met alle soorten iPad’s en andere tablets. Zij gaan voor je na wat er aan de hand is en kunnen vaak andere oplossingen vinden. Loopt jouw iPad steeds vast? Ze zoeken voor je uit hoe dat komt, zodat we dit voortaan voor je kunnen voorkomen. Na een update, gewoon als je foto’s bekijkt of gebruik maakt van het internet, zodat je daar weer zonder zorgen gebruik van kunt maken.

iPad loopt steeds vast: wat is er aan de hand?

Stel jouw iPad loopt steeds vast, wat is er dan aan de hand? Er kan sprake zijn van een mislukte update, mogelijk is het geheugen bijna vol, is er een probleem met een bepaalde app of is er een andere oorzaak. Onze deskundige IT-studenten zoeken het voor je uit, laten je zien waar het aan ligt en lossen het voor je op.

Is de iPad vastgelopen en blijft het scherm zwart of blijft de iPad steeds hangen? Onze studenten weten welke knoppencombinaties ze kunnen gebruiken om dat op te lossen. En loopt de iPad steeds vast als je bepaalde apps opent of taken uitvoert? Dan kijken we daar extra goed naar, zodat we je kunnen helpen dat op te lossen en te voorkomen.

iPad vastgelopen na update: ervaren IT-studenten hebben de oplossing

Last van een iPad die vastloopt na een update van het iOS-besturingssysteem of na de update van een bepaalde app? We kunnen bijna iedere tablet die vastloopt voor je herstellen, zodat je daar weer zonder problemen gebruik van kunt maken. Loopt jouw iPad vast of heb je een andere tablet die niet werkt zoals je gewend bent? Wij lossen het voor je op.

Heb je specifieke vragen over de hulp als jouw iPad vastloopt of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Tablethulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van tablets. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
iPad loopt vast: wat te doen? | Studentaanhuis