Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Stel jouw tablet loopt vast: wat doe je dan? Een harde reset terug naar de fabrieksinstellingen biedt een oplossing, maar wist waarschijnlijk al jouw foto’s, bestanden en andere belangrijke gegevens.

Onze ervaren IT-studenten kunnen bijna iedere tablet herstellen zonder dat er gegevens en mooie foto’s verloren gaan. Wij bieden de oplossing als jouw tablet vastgelopen is en jij even niet weet wat te doen.

Trustpilot: "Ik ben uitstekend geholpen door Danny. Hij begreep de kleine problemen waar ik tegenaan liep i.v.m. de vastgelopen tablet. Uitstekend uitleg gekregen. Ik wist ook niet waar ik de SSD-schijf moest plaatsen in de Samsung tablet. Hij liet mij zien waar dat zou moeten." - Arends (5 sterren)

Tablet loopt vast: wat te doen?

Jouw tablet loopt vast: wat te doen om dat op te lossen? Als het scherm blijft hangen, zwart wordt of een foutmelding laat zien is het belangrijk om na te gaan wat er precies aan de hand is. Onze deskundige IT-studenten hebben veel ervaring met iPad’s en andere tablets. Wij stellen vast wat er aan de hand is als jouw tablet vastloopt, zodat we dit op de juiste manier voor je kunnen oplossen.

Mijn tablet loopt vast: ervaren IT-studenten hebben de oplossing

Loopt jouw iPad vast of gaat het om een Android-tablet waarmee je problemen ervaart? Wij zoeken uit wat er aan de hand is, lossen het voor je op en leggen je uit hoe je voorkomt dat jouw tablet steeds vast zal lopen.

Trustpilot: "Mijn tablet liep steeds vast, maar werkt nu weer als een trein. Al met al prima geholpen." - Helma (4 sterren)

Heb je specifieke vragen over de hulp als jouw tablet vastloopt of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Tablethulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van tablets. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Tablet loopt vast: wat te doen? | Studentaanhuis