Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Een cursus voor de iPad gezocht? Onze ervaren IT-studenten weten precies hoe de Apple-tablet werkt, wat je daarmee kunt doen en hoe je ervoor zorgt dat je er alles uit kunt halen. Voorkom dat je belangrijke functies over het hoofd ziet en leer er op een makkelijke manier mee te werken.

Tijdens een iPad training leer je de tablet naar wens in te stellen, leren we je e-mail te gebruiken, iCloud in te stellen en alle geïnstalleerde apps goed te begrijpen. Wij zorgen er tijdens de cursus iPad voor dat de tablet geen geheimen meer voor jou heeft en dat je goed weet hoe je daar in de basis gebruik van kunt maken.

Hoe werkt een iPad? Ontdek alle mogelijkheden

Hoe werkt een iPad en wat is er allemaal mogelijk? Wij laten je het bedieningspaneel zien, helpen je nieuwe apps te installeren en leggen je de verschillende manieren uit om apps te organiseren.

Onze IT-studenten laten je de nieuwe sleep-handigheidjes zien en zorgen ervoor dat jij weet hoe je er eenvoudig voor zorgt dat je iPad altijd up-to-date is. Belangrijk om beschermd te blijven tegen mogelijke gevaren op internet, zodat je er veilig gebruik van kunt blijven maken.

iPad training door ervaren IT-studenten: 100.000+ tevreden klanten

Op zoek naar een cursus voor de iPad of een training door ervaren IT-studenten? Onze meer dan 100.000 klanten waarderen onze hulp gemiddeld met een 9+. Wij komen graag bij je langs om je uit te leggen hoe de iPad werkt en wat je daar allemaal mee kunt.

Heb je specifieke vragen over de cursus voor de iPad of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Tablethulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van tablets. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Cursus iPad: duidelijke uitleg | Studentaanhuis