Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Jouw e-mail instellen op een tablet? Je kunt mailen met accounts bij Microsoft Exchange, Google Gmail, Yahoo Mail, AOL-mail en Outlook.com, áls je weet welke technische gegevens je daarbij nodig hebt. Voor de juiste poort en connecties, zodat de app e-mail kan ophalen en je mails kunt opstellen en verzenden.

Trustpilot: "Wij wilden graag dat er e-mail op onze nieuwe tablet ingesteld zou worden. Goed gelukt!" - Jonker (4 sterren)

E-mail op tablet: mailen vanuit je luie stoel

Niets is zo makkelijk als mailen vanuit je luie stoel. Het installeren en instellen van e-mail op je tablet is een uitstekende keuze. Het vraagt om de juiste instellingen, zodat je mail kunt lezen en kunt versturen. Onze ervaren IT-studenten stellen de e-mail app goed voor je in, zodat je daar zonder problemen gebruik van kunt maken.

Kan mail niet openen op tablet: snel opgelost

Kun je jouw mail niet openen op je tablet? Onze ervaren IT-studenten kunnen je e-mail instellen op Android en iPad en ze lossen alle problemen netjes voor je op. Ze kunnen de e-mail instellen op de tablet, zodat je daar gebruik van kunt maken zoals je dat op de computer gewend bent.

Trustpilot: "De problemen met de mail instellingen op mijn tablet waren in een mum van tijd opgelost. Het lijkt allemaal zo simpel als hij het in orde maakt en ik heb ook nog een paar dingen geleerd." - Middelman (5 sterren)

Heb je specifieke vragen over hulp bij het instellen van e-mail op jouw tablet of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Tablethulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van tablets. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
E-mail instellen op tablet | Studentaanhuis