Bel ons Maak een afspraak

Jouw tablet sneller maken, bijvoorbeeld na een recente update van een app of het besturingssysteem? Na verloop van tijd wordt jouw tablet traag. Gelukkig kunnen onze slimme studenten je daar goed bij helpen en jouw tablet sneller maken.

Wil je de tablet versnellen? Onze ervaren IT-studenten zoeken voor je uit hoe het komt dat het apparaat trager is geworden. Zit het geheugen bijna vol, heb je veel gegevens verzameld die de tablet niet meer gebruikt of is er iets anders aan de hand? Wij brengen in kaart waar het aan ligt, door een paar testjes te doen met de tablet. Aan de hand van de resultaten kunnen we de tablet sneller maken, zodat die weer op een prettige manier werkt.

Tablet traag: wat is er aan te doen?

Stel jouw tablet is traag: wat kunnen we daar dan aan doen? We schonen het geheugen op, ruimen het app-overzicht voor je op of zetten bepaalde animaties uit de nieuwe software voor je uit. Op die manier zorgen we ervoor dat de tablet weer vlot zal werken, zodat je daarmee snel informatie op kunt zoeken, foto’s kunt bekijken of jouw favoriete series kunt streamen.

Trustpilot: "Nette student. Hij heeft zijn werk naar behoren gedaan. Onze tablet werkt weer sneller. Hij gaf ook enkele goede adviezen." - Banning (5 sterren)

We kunnen jouw tablet versnellen op een aantal verschillende manieren. Onze ervaren IT-studenten werken met Android-tablets en met iPad's, waardoor ze in de beide gevallen goed weten wat er aan de hand kan zijn. We leggen je uit waarom de tablet traag is geworden, hoe we dat oplossen en hoe jij kunt voorkomen dat het apparaat binnen kort tijd opnieuw langzaam wordt.

Tablet versnellen: ervaren IT-studenten

Wil je jouw tablet sneller maken? Wij zorgen ervoor dat we het apparaat opschonen en opruimen, waardoor je weer de volledige snelheid kunt gebruiken. En zit het geheugen vol of is er iets anders aan de hand? We leggen je uit wat de oorzaak van het probleem is, lossen dat voor je op en laten je zien hoe je dat in de toekomst kunt voorkomen. Het is de beste manier om jouw tablet te versnellen, zodat je daar weer op een prettige manier gebruik van kunt maken.

Heb je specifieke vragen over de hulp om jouw tablet sneller te maken of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Tablethulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van tablets. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Tablet sneller maken: hoe werkt dat? | Studentaanhuis