Bel ons Maak een afspraak

Een Google Play-store app downloaden op jouw Android toestel? Onze ruim 1.000 IT-studenten kunnen apps downloaden en installeren, zodat je daar op jouw smartphone makkelijk gebruik van kunt maken. Voorkom een verkeerde installatie, een download van verkeerde apps en kies voor de juiste configuratie door studenten die daar ook zelf dagelijks mee werken.

Let op: download alleen apps uit de officiële appwinkel van Android, de Google Play Store. Deze winkels controleren de aangeboden apps zorgvuldig. Vergeet voor het downloaden van een app niet de recensies en algemene voorwaarden door te nemen en let altijd op waar je precies toestemming voor geeft!

Onze specialisten kunnen iedere Android app downloaden en installeren, rechtstreeks vanuit de Google Play Store. Sterker nog, wij zorgen ervoor dat we alle apps verzamelen waar je graag gebruik van wilt maken. Op de juiste manier en op het juiste geheugen, zodat jouw Android-smartphone op de juiste manier wordt ingesteld.

Apps downloaden en installeren

Apps downloaden en installeren: het zou eenvoudig moeten zijn. In de praktijk valt dat soms tegen, bijvoorbeeld als het geheugen (bijna) vol is, als de instellingen niet kloppen of als je twijfelt over de juiste, veilige app.

Onze professionele IT-studenten werken zelf dagelijks met Android. Ze downloaden en installeren alle apps die ze nodig hebben, waar ze ook jou dus goed mee kunnen helpen. Lukt het niet om een bepaalde app op Android te installeren of wil je alle belangrijke apps er in één keer goed op laten zetten? Wij gaan er voor je mee aan de slag, zodat je optimaal gebruik kunt maken van alle apps die je zoekt.

Android apps installeren

Ervaar je Android problemen? Heb je specifieke vragen over hulp bij Android apps installeren op jouw telefoon? Of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 13:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Hulp bij je telefoon nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van telefoons. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Apps installeren voor Android | Studentaanhuis