Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Last van Android problemen en zoek je daar hulp bij? Soms geeft jouw smartphone foutmeldingen waarvan je niet weer waar ze vandaan komen. En weet je ook niet hoe je ze moet oplossen? Onze ruim 1.000 deskundige IT-studenten hebben veel ervaring met Android. Ze maken er zelf ook veel gebruik van, dus kunnen je goed helpen om een app te downloaden, te updaten of een upgrade voor het complete systeem te installeren.

Werkt een bepaalde app niet meer, lukt het niet om Android gegevens over te zetten, wil Android niet meer goed opstarten of lukt het je niet om een bepaalde update of upgrade uit te voeren? Wij zoeken voor je uit wat er aan de hand is. We controleren bijvoorbeeld het beschikbare (app)geheugen, de instellingen voor het installeren van Android apps en het cachegeheugen van jouw Android toestel.

Android hulp bij bekende problemen

Er kunnen zich allerlei Android problemen voordoen, waarbij je waarschijnlijk wel een beetje hulp kunt gebruiken. We stellen vast wat er aan de hand is en helpen je daarmee op weg. We leggen je uit wat er moet gebeuren als we bij je langskomen. Onze ervaren IT-studenten leggen je helder uit hoe je de Android problemen kunt oplossen, zodat je jouw smartphone weer zonder problemen kunt gebruiken.

Android problemen: ervaren IT-studenten

Heb je Android hulp nodig en zoek je daarvoor naar specialisten? Onze ervaren IT-studenten zijn dan de juiste keuze. Met onze ruim 1.000 studenten hebben we al veel tevreden klanten geholpen. Zij waarderen ons met gemiddeld een 9+, dus met de hulp van onze studenten maak je een uitstekende keuze.

Heb je specifieke vragen over hulp bij problemen met jouw Android telefoon of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Hulp bij je telefoon nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van telefoons. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Overige Android telefoon problemen | Studentaanhuis