Bel ons Maak een afspraak

Wil je apps verwijderen van jouw iPhone of die juist installeren? Als de verbinding met de App Store mislukt of als de App Store niet werkt, helpen wij je er graag mee op weg. Onze ruim 1.000 ervaren IT-studenten hebben veelal zelf een iPhone en werken dagelijks met de officiële appwinkel van Apple. Ze weten hoe ze verbindingsproblemen kunnen oplossen en wat ze moeten doen als het niet lukt om een bepaalde app te downloaden.

Tip: sommige apps van Apple zelf zijn helaas niet te verwijderen. Wil je toch voorkomen dat ze steeds in het zicht staan? Wij helpen je graag door ze op een tweede of derde tabblad in een map te plaatsen. Ze vallen daar minder op, ook al is het helaas niet mogelijk om ze helemaal te verwijderen.

Blijkt het niet mogelijk om een app te downloaden uit de App Store? Er kan sprake zijn van een storing, maar het komt vaak voor dat er iets anders aan de hand is. Wij zoeken uit waardoor je de app niet kunt downloaden. Ligt het aan jouw iPhone, aan de app waar het om gaat of wellicht aan jouw internetverbinding? We zoeken het voor je uit, zodat we je daarna de juiste oplossing kunnen bieden.

Trustpilot: "Joris heeft mij succesvol geholpen met de installatie van enkele apps op mijn iPhone." - Hans (5 sterren)

App store werkt niet: wat nu?

Werkt de App Store niet of krijg je daar geen verbinding mee? Het is belangrijk dat je een iCloud-account hebt, om er gebruik van te kunnen maken. Bovendien dien je een aantal persoonlijke gegevens op te geven, waardoor Apple weet wie de apps downloadt. Onze studenten helpen je graag bij het aanmaken van een account en bij het invullen van de belangrijke gegevens. En lukt het niet om een betaalmethode toe te voegen waarmee je kunt afrekenen? Ook daarmee kunnen we je uitstekend helpen.

Tip: je kunt alleen apps downloaden uit de App Store in Nederland. Apple werkt met eigen applicatie winkel voor ieder land. Sommige apps zijn alleen beschikbaar in bijvoorbeeld de Amerikaanse Store of die uit een ander land. Je kunt daaruit niet zomaar apps downloaden als jouw iPhone niet in dat land geregistreerd staat.

Blijkt het niet mogelijk om een app te downloaden? We zoeken voor je uit wat er aan de hand is. We gaan voor je na of het ligt aan de app, aan de App Store of wellicht aan de instellingen op jouw iPhone. Wellicht heb je niet voldoende geheugen beschikbaar, werkt de netwerkverbinding niet goed of is er iets anders aan de hand waardoor het niet lukt om de app te installeren.

Let op: installeer alleen apps uit de officiële App Store van Apple. Apps van buitenaf kunnen onveilig zijn en leiden tot problemen op jouw smartphone. Onze studenten kijken graag voor je na of je gebruik maakt van onofficiële apps, waarmee je last kunt krijgen van problemen, virussen, hackers of anderen met verkeerde bedoelingen.

iPhone apps verwijderen en installeren

Je kunt iPhone apps downloaden en installeren of weer verwijderen. Merk je dat het geheugen volloopt of gebruik je bepaalde applicaties eigenlijk nooit? Dan is het een goed idee om deze apps te verwijderen.

Let op: je kunt de app verwijderen, net als de data die daarbij hoort. Onze studenten helpen je de beiden te verwijderen om zoveel mogelijk ruimte vrij te maken. En wil je de app later mogelijk weer downloaden en gebruiken? Dan laten we de data juist voor je staan, zodat die niet verloren zal gaan.

Wij kunnen een enkele app voor je verwijderen, net als een groep met apps of alle apps waar je al een tijdje geen gebruik van maakt. Onze studenten kunnen dit voor je nakijken, zodat je een ‘schone’ telefoon overhoudt met apps die je dagelijks gebruikt. Het is de makkelijkste manier om jouw telefoon op te schonen, sneller te maken en vervelende foutmeldingen te voorkomen.

Downloaden en installeren van nieuwe apps

Heb je een nieuwe iPhone of wil je daar op meerdere manieren gebruik van gaan maken? We hebben veel ervaring met handige apps die je kunt gebruiken, die we natuurlijk voor je kunnen downloaden en installeren.

Sterker nog, we kunnen ook helpen bij het installeren van een nieuwe iPhone. Onze klanten vragen ons de juiste instellingen te configureren en meteen de apps te downloaden die zij kunnen gebruiken. Het gaat dan natuurlijk om WhatsApp en een app voor e-mail. En wil je daarnaast gebruik maken van andere applicaties? Wij zoeken ze voor je op in de App Store en zullen ze downloaden, uiteraard vanuit de officiële bron. Jij kunt er eenvoudig gebruik van maken, waarbij wij je natuurlijk helpen om de juiste instellingen en toegang te configureren.

Ervaren IT-studenten

Ons team van ruim 1.000 ervaren IT-studenten hebben veelal zelf een iPhone en weten precies hoe een app te verwijderen, te downloaden en te installeren. We weten hoe we een probleem met de verbinding met de App Store oplossen of wat er moet gebeuren als een goede verbinding even niet mogelijk blijkt. En gaat het om een hele nieuwe iPhone die je graag wilt installeren? Wij downloaden de apps die je daarvoor nodig hebt, die we vervolgens op de juiste manier voor je instellen en activeren.

Heb je specifieke vragen over hulp bij downloaden, instellen of verwijderen van apps op jouw telefoon of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 13:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Hulp bij je telefoon nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van telefoons. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Apps installeren op jouw iPhone | Studentaanhuis