Bel ons Maak een afspraak

Wil je een nieuwe iPhone installeren, maar weet je niet goed hoe je dat aan moet pakken? Het is belangrijk om een iCloud-account aan te maken, de juiste apps te installeren en natuurlijk de juiste configuratie te kiezen. Na het plaatsen van de simkaart kan de telefoon verbinding maken met het netwerk. Door bovendien het juiste wifi-netwerk te kiezen, kan de telefoon verder volledig geïnstalleerd worden.

Trustpilot: "Damien van Student aan huis heeft ons uitstekend geholpen om onze nieuwe smartphone (iPhone) te installeren en er mee aan de slag te gaan." - Theo (5 sterren)

Wil je een nieuwe iPhone instellen om er de eerste keer goed gebruik van te maken? Dat kan op een paar verschillende manieren, afhankelijk van of je eerder al een iPhone of een andere smartphone gebruikte. Zodra je de telefoon gaat opstarten of configureren en je daar zelf niet helemaal uitkomt, staan onze ervaren IT-studenten graag voor je klaar.

Nieuwe iPhone instellen: goed van start

Wil je een nieuwe iPhone instellen? Wij zorgen er in de verschillende situaties voor dat je goed van start kunt:

  • Nieuwe iPhone zonder eerdere ervaringen

    We stellen de iPhone helemaal opnieuw voor je in, klaar voor het eerste gebruik. Bovendien leggen onze ervaren IT-studenten je graag uit hoe je de telefoon straks kunt gaan gebruiken.

  • Nieuwe iPhone na een andere iPhone

    Had je al een iPhone en wil je het nieuwe model weer op dezelfde manier gebruiken? Wij helpen je de nieuwe smartphone in te stellen, zodat je daar gebruik van kunt maken zoals je dat gewend bent.

  • Nieuwe iPhone na een Android-smartphone

    Had je hiervoor een Android-smartphone en stap je over op een iPhone? Wij zorgen voor de complete installatie en configuratie, waarbij we zoveel mogelijk van je oude smartphone overnemen.

We helpen je met het installeren, instellen en configureren van jouw nieuwe iPhone. We zorgen er met de juiste apps en instellingen voor dat je daar gebruik van kunt maken zoals je dat voor ogen hebt.

Configureren: apps installeren

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met configureren en met apps installeren op je iPhone? Onze ervaren IT-studenten vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn, helpen je het met aanmaken van een iCloud-account en zorgen ervoor dat je de smartphone meteen goed kunt gebruiken. Onze tevreden klanten waarderen ons gemiddeld met een 9,0. Met de hulp van onze deskundige studenten kies je voor snelle en betrouwbare service.

Trustpilot: "We zijn goed geholpen bij het gebruiksklaar maken en installeren van een nieuwe iPhone." - Ferdinand (4 sterren)

Heb je specifieke vragen over hulp bij het installeren van een nieuwe iPhone of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 13:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Hulp bij je telefoon nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van telefoons. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Nieuwe iPhone-installatie: ervaren IT-studenten | Studentaanhuis