Bel ons Maak een afspraak

Apps downloaden op een Samsung en die op de juiste manier laten installeren? Onze ervaren IT-studenten kunnen WhatsApp installeren, net als de andere apps waar je graag gebruik van wilt maken.

Benieuwd hoe je een app installeert op jouw Samsung? Je kunt daarvoor gebruik maken van de Google Play Store. Om gebruik te kunnen maken van deze officiële appwinkel voor Android heb je een Google-account nodig. Door in te loggen kun je op zoek gaan naar de apps die je wilt downloaden. De installatie daarvan dient op het juiste geheugen te gebeuren, en met de juiste instellingen en toestemmingen. Onze IT-studenten leggen je dat graag uit en kunnen je er natuurlijk meteen bij helpen.

WhatsApp en meer installeren

Wil je WhatsApp installeren op jouw Samsung of gaat het je om andere apps waar je graag gebruik van maakt? Wij voorkomen dat je apps downloadt van verkeerde en onbetrouwbare bronnen. In plaats daarvan zorgen we voor veilige downloads vanuit de officiële store van Google Play.

We kunnen alle apps downloaden en installeren op jouw Samsung telefoon, zodat je daar daarna meteen goed gebruik van kunt maken. De beste manier om goed van start te gaan, met een nieuwe telefoon, na een update van Android of na een hard-reset waarmee we de fabrieksinstellingen terugzetten.

Apps installeren op Samsung telefoon

Heb je Samsung problemen of wil je hulp bij apps downloaden en installeren op jouw Samsung telefoon? Vraag het onze ervaren IT-studenten, die je er graag goed bij helpen. Onze tevreden klanten waarderen ons gemiddeld met een 9,0.

Heb je specifieke vragen over hulp bij het installeren van apps op jouw Samsung of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 13:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Hulp bij je telefoon nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van telefoons. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Apps installeren op een Samsung | Studentaanhuis