Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Last van Samsung problemen die je zelf niet opgelost krijgt? Samsung smartphones kunnen verschillende problemen vertonen, bijvoorbeeld met Bluetooth, met het overzetten van gegevens op de Samsung, met het geluid of met het scherm. Soms ligt het aan een bepaalde app, soms aan de instellingen en soms aan de combinatie van beiden.

Onze ervaren IT-studenten weten snel wat er aan de hand is. Ze brengen de Samsung problemen voor je in kaart, om die daarna op de juiste manier op te lossen. Wij bieden de Samsung hulp waar jij naar op zoek bent, als je er zelf niet opgelost krijgt.

Trustpilot: "De problemen met mijn Samsung telefoon zijn snel en correct verholpen. Ook eerdere ervaringen met andere studenten van Studentaanhuis waren altijd positief." - de heer Aarts (4 sterren)

Samsung hulp: wat is er aan de hand?

Voordat we de juiste Samsung hulp bieden, brengen we netjes in kaart wat er aan de hand is. Ligt het aan het verkeerd installeren van een app, aan specifieke instellingen of wellicht aan het besturingssysteem? Of is het mis gegaan tijdens het maken van een back-up op de Samsung? Soms is het belangrijk om daarvoor een update of een upgrade uit te voeren, iets waar we je goed bij kunnen helpen.

Onze deskundige IT-studenten lossen de Samsung problemen voor je op, zodat je weer zonder zorgen gebruik kunt maken van jouw smartphone en alle apps daarop. De makkelijkste manier om hulp in te roepen, in heldere taal die jij begrijpt.

Ervaren IT-studenten

We werken met ruim 1.000 ervaren IT-studenten, die veelal zelf ook een Samsung smartphone hebben. Ze kennen de bekende problemen en weten welke hulp ze je daarbij kunnen bieden. De beste manier om jouw problemen op te laten lossen. Onze tevreden klanten beoordelen onze hulp gemiddeld met een 9+, een cijfer waar we erg trots op zijn!

Trustpilot: "Uitstekend en snel geholpen met mijn Samsung smartphone. Alles goed en duidelijk uitgelegd, sommige instructies ook vastgelegd en alle problemen opgelost." - Mevrouw Linden (5 sterren)

Heb je specifieke vragen over hulp bij jouw Samsung problemen of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Hulp bij je telefoon nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van telefoons. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Samsung problemen oplossen | Studentaanhuis