Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Apps installeren op jouw telefoon, maar weet je niet goed hoe dat werkt? Geen probleem, onze ruim 1.000 ervaren IT-studenten helpen je daar graag bij. We laten je zien waarom een bepaalde app download niet mogelijk is en hoe je een app installeert.

Lukt het niet om een app te downloaden? Dat kan komen door de app zelf, door de officiële app-winkel of door de verbinding van jouw telefoon. We zoeken voor je uit wat er aan de hand is en lossen het meteen voor je op. Wij zorgen ervoor dat je WhatsApp en andere apps op jouw telefoon kunt downloaden, om daar gebruik van te maken zoals je dat voor ogen hebt.

Hoe installeer ik WhatsApp?

Problemen met WhatsApp, omdat het niet lukt om de app in te stellen of ervaar je problemen met het installeren/downloaden? Wij kijken voor je na wat er aan de hand is. We checken de wifi-verbinding die je altijd gebruikt, de app store die je gebruikt om te downloaden en de instellingen op jouw telefoon. Soms is het geheugen vol geraakt of is er iets anders aan de hand, waardoor je helaas niet zomaar een nieuwe app kunt downloaden. Wij kijken voor je na hoe het komt en lossen het op, zodat je de apps wel kunt downloaden en je daar goed gebruik van kunt maken.

Trustpilot: "Yoram heeft ons bijzonder goed geholpen bij het installeren van apps op twee telefoons." - Wim (5 sterren)

We kunnen jouw telefoon opnieuw instellen of je helpen met de installatie van een enkele app. Lukt het niet om een app te downloaden of heb je geen idee waar je de apps kunt vinden die je wilt gebruiken? Wij helpen je een account aan te maken, de app store te gebruiken en daar de apps te vinden die je wilt downloaden. Uiteraard leggen we je uit hoe het downloaden en installeren werkt, zodat je daar ook zelf mee aan de slag kunt.

Apps downloaden: ervaren IT-studenten

Heb je een probleem met het downloaden van WhatsApp of een andere app? Wij leggen je uit hoe het werkt of lossen het probleem voor je op. Daarvoor kijken we naar de app waar het om gaat, de instellingen op jouw telefoon en bijvoorbeeld de app store die je wilt gebruiken. Onze 1.000 ervaren IT-studenten hebben ook zelf een smartphone, dus weten hoe dit in z’n werk gaat.

Heb je specifieke vragen over hulp bij het downloaden en installeren van apps op jouw telefoon of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Hulp bij je telefoon nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van telefoons. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Apps installeren op jouw telefoon | Studentaanhuis