Bel ons Maak een afspraak

Een back-up maken van jouw Samsung? De beste manier om verlies van jouw foto’s, video’s, contacten en andere belangrijke gegevens en documenten tegen te gaan. Een probleem met Android of jouw Samsung telefoon zit in een klein hoekje en het is erg vervelend als dan al deze bestanden kwijt bent.

Voorkom teleurstellingen en maak een back-up van jouw Samsung! Dat kun je doen naar de PC, op een externe harde schijf of in de cloud. Uiteraard kunnen onze ervaren IT-studenten je daar uitstekend bij helpen. Ze hebben ook zelf vaak een Samsung-smartphone, waardoor ze goed weten hoe je daar een back-up van kunt maken.

Voorkom verlies van gegevens

Voorkomen dat je ineens niet meer bij jouw foto’s, video’s, contacten, belangrijke gegevens of apps kunt? Het is de nachtmerrie van veel gebruikers, bijvoorbeeld na een update of als de software niet meer werkt zoals dat altijd het geval was.

Trustpilot: "Ik begreep weinig van het maken van een back-up van alles op mijn Samsung telefoon, dat werd me prima uitgelegd." - Gert (5 sterren)

Heb je last van Samsung problemen en wil je graag een back-up maken? Wij helpen je een Samsung back-up te maken naar de PC of op een andere manier, bijvoorbeeld in de cloud of op een externe harde schijf. Op die manier heb je altijd de beschikking over alle belangrijke gegevens en apps, om daar ook na problemen gewoon mee door te kunnen werken.

Uiteraard kunnen we een eenmalige Samsung back-up voor je maken, maar beter is het nog om die periodiek in te stellen. Dat kunnen we netjes voor je doen, zodat de telefoon regelmatig zelf de belangrijkste foto’s, video’s en andere gegevens voor je zal opslaan. Op jouw PC of in de cloud, zodat je er altijd naar terug kunt als zich een keer problemen voordoen.

Samsung back-up maken

Een Samsung back-up laten maken door specialisten die daar ook dagelijks zelf mee werken? Onze studenten hebben de ervaring die je zoekt, waardoor je zeker weet dat jouw gegevens veilig zijn. Voorkom verlies van foto’s en video’s, net als van de apps waar je iedere dag gebruik van maakt.

Heb je specifieke vragen over hulp bij het maken van een back-up op je Samsung telefoon of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 13:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Hulp bij je telefoon nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van telefoons. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Back-up maken van jouw Samsung | Studentaanhuis