Bel ons Maak een afspraak

Wil je e-mail instellen op jouw Android telefoon? Ontzettend handig, maar lastig als je daar nog geen ervaring mee hebt. Onze deskundige IT-studenten kennen de juiste instellen voor POP, IMAP3 en andere technische zaken. Zij helpen u graag bij het instellen van een e-mailaccount.

Op jouw Android e-mail instellen, zodat je een melding ontvangt bij een nieuw mailtje? Wij stellen de juiste poorten en gegevens voor je in, zowel voor Microsoft Exchange als voor alle andere mailprogramma’s.

E-mail installen op Android: Microsoft Exchange en meer

Gebruik je Outlook op jouw computer en wil je de mailtjes ook graag ontvangen op jouw Android telefoon? Wij kunnen e-mail voor je instellen, zodat je ook op de bank of juist onderweg jouw inbox kunt checken en zelfs een mail kunt versturen.

Trustpilot: "Vlak voor een reis een nieuwe Android telefoon kopen en twijfelen of alle apps en e-mail wel helemaal safe ingesteld zouden worden. Heel prettig geholpen met veel uitleg zodat ik nu ook snap hoe het zit!" - Anette (5 sterren)

Voorkom problemen met toegangspunten, poorten en andere technische zaken en laat je e-mail op de juiste manier in te stellen. Wij configureren jouw e-mail-account en zorgen ervoor dat je netjes een melding ontvangt bij een nieuwe e-mail. Bovendien zorgen we voor de juiste instellingen om zonder problemen e-mails te versturen vanaf jouw Android-telefoon.

Android mail instellen: hulp van ervaren IT-studenten

Heb je Android problemen en lukt het bijvoorbeeld niet om e-mail in te stellen op jouw Android telefoon? Schakel de hulp in van onze 1.000 ervaren IT-studenten. Onze tevreden klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9,0. Laat het over aan de specialisten, die jouw Android mail instellen met de juiste technische gegevens.

Heb je specifieke vragen over hulp bij e-mail instellen op jouw Android telefoon of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 13:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Hulp bij je telefoon nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van telefoons. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
E-mail instellen op Android | Studentaanhuis