Bel ons Maak een afspraak

E-mail instellen op jouw iPhone? Het is belangrijk dat je het account instelt met de juiste gegevens. Het gaat om gegevens van de server en bijvoorbeeld om de juiste poorten, waardoor het snel een technische uitdaging kan worden.

Onze ervaren IT-studenten kunnen goed uit de voeten met e-mail via POP en IMAP3 en kunnen alle juiste instellingen voor je kiezen. Gebruik je e-mail in Outlook, Gmail, Hotmail, Ziggo-mail of bijvoorbeeld KPN-mail? In al die gevallen kennen wij de juiste instellingen om e-mails te ontvangen en om die aan de andere kant te kunnen versturen.

Mail instellen op iPhone

Heb je iPhone problemen met betrekking tot e-mail? Mail instellen op de iPhone vraagt om een aantal instellingen, waar je wellicht niet van op de hoogte bent. Het gaat natuurlijk om jouw e-mailadres en een wachtwoord, maar ook om instellingen voor de juiste poort en voor de servers. Het zijn servers om mail te ontvangen en te versturen, waar je op de juiste manier gebruik van dient te maken.

Onze ervaren IT-studenten hebben veelal zelf een iPhone en weten binnen iedere versie van het iOS-besturingssysteem hoe ze daar gebruik van kunnen maken. Ze kennen de instellingen voor e-mail, waardoor ze die vlot voor je in orde kunnen maken. Jij vult zelf jouw e-mailadres en wachtwoord in, zodat wij ons bezig kunnen houden met de andere belangrijke instellingen die er nodig zijn.

Trustpilot: "Ik ben uitstekend geholpen. Een verbeterd programma voor mijn niet goed functionerende mail geïnstalleerd, al mijn contacten geïmporteerd, mailadres behouden en mail geïnstalleerd op mijn iPhone. Allemaal super snel en buitengewoon deskundig." - Meneer Hof (5 sterren)

We kunnen meerdere accounts voor je instellen, zodat je daar optimaal gebruik van kunt maken voor e-mail. Je kunt wisselen tussen de verschillende accounts en natuurlijk zowel e-mail ontvangen als versturen.

iPhone mail instellen: ervaren IT-studenten

Onze ervaren IT-studenten weten hoe je gebruik kunt maken van e-mail. We lossen eventuele problemen voor je op of configureren het account voor het eerst, zodat je daarmee aan de slag kunt.

Tip: lukt het niet om e-mails te versturen of heb je het idee dat je die niet meer ontvangt? Wij gaan er mee aan de slag, zodat het ontvangen en versturen van e-mail weer vlekkeloos werkt. Onze studenten weten wat er nodig is, zodat je zonder problemen kunt mailen vanaf jouw iPhone.

Heb je specifieke vragen over hulp bij e-mail op jouw telefoon of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 13:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Hulp bij je telefoon nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van telefoons. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
E-mail instellen op jouw iPhone | Studentaanhuis