Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Last van iPhone problemen en weet je niet goed hoe je die kunt oplossen? Of het nou gaat om update problemen, een telefoon die niet meer opstart of het overzetten van gegevens op een iPhone, bijvoorbeeld jouw contacten, foto’s en video’s. Onze studenten kunnen je daar goed bij helpen. Wij bieden de iPhone hulp waar je naar op zoek bent, zodat jouw smartphone weer werkt zoals je dat gewend bent.

We bieden de iPhone hulp die je nodig hebt, ook als je niet precies weet wat er aan de hand is. We zoeken het voor je uit, zodat we je vervolgens kunnen aangeven wat er moet gebeuren. Is de iPhone bijvoorbeeld vastgelopen, kun je bepaalde apps niet meer openen of reageert de home-knop niet meer? We kunnen je helpen de telefoon geforceerd opnieuw op te starten, waarmee je een soft-reset uitvoert. In andere gevallen kunnen we zelfs een hard-reset doen, bij voorkeur nadat we een reservekopie of een back-up van de iPhone voor je hebben gemaakt.

iPhone update problemen: wat nu?

Last van iPhone update problemen? Als het na een update niet meer werkt zoals je gewend bent zoeken we graag voor je uit hoe dat komt. Soms gaat er tijdens de update zelf iets mis en soms ligt het aan de geïnstalleerde apps op de iPhone die niet meer ondersteund worden. Wij kijken het voor je na, zodat we kunnen aangeven wat er aan de hand is en hoe we dat voor je kunnen oplossen.

Trustpilot: "Problemen met mijn iPhone zijn kundig opgelost en ik heb ook wat goede tips en adviezen gekregen! Ik ben heel blij met student aan huis!" - Jaap (5 sterren)

Zodra je iPhone problemen na een update of op een ander moment ervaart staan wij voor je klaar. Onze deskundige IT-studenten hebben veel ervaring met iPhones uit alle modeljaren en natuurlijk met de verschillende versies van het iOS-besturingssysteem. Wij weten snel wat er aan de hand is, zodat we je precies kunnen aangeven hoe we je de juiste hulp kunnen aanbieden en hoe we de iPhone kunnen herstellen, zodat je daar weer probleemloos gebruik van kunt maken.

Tip: voorkomen dat er bij iPhone update problemen foto’s en andere gegevens verloren gaan? Wij helpen je voor die tijd een back-up te maken. Dankzij de reservekopie kunnen we na problemen altijd weer de belangrijkste gegevens terugzetten, zodat je die niet voor goed kwijt bent en ook niet meer kan verliezen.

iPhone hulp door ervaren IT-studenten

Zodra je iPhone update problemen ervaart schieten we je graag te hulp. Onze ruim 1.000 deskundige IT-studenten weten wat er aan de hand is, omdat ze veel ervaring met iPhones hebben. We lossen het probleem voor je op, zodat je ons net als onze andere klanten hopelijk ook met een 9+ beoordeelt.

Heb je specifieke vragen over hulp bij jouw iPhone problemen of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Hulp bij je telefoon nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van telefoons. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
iPhone problemen? Wij lossen het op | Studentaanhuis