Bel ons Maak een afspraak

Contacten overzetten naar jouw nieuwe Samsung of gaat het je om alle gegevens waarmee je werkt? Als je een nieuwe telefoon koopt, is het prettig om gewoon weer gebruik te maken van je telefoon zoals je dat gewend bent. Onze deskundige IT-studenten zorgen ervoor dat je al jouw foto’s, video’s, apps, belangrijke bestanden en contacten kunt laten overzetten.

Tip: we kunnen jouw bestanden overzetten naar een nieuwe Samsung net als naar een iPhone of ander toestel. De makkelijkste manier om jouw nieuwe telefoon in één keer goed in te stellen en weer te gebruiken zoals je gewend bent.

Gaat het om foto’s, contacten of de apps waar je iedere dag gebruik van maakt? Met onze hulp voorkom je dat je helemaal opnieuw moet beginnen. In plaats daarvan kun je meteen goed aan de slag, met alle bestanden en gegevens die je ook op het oude toestel had staan.

Foto's en andere bestanden naar de PC

We kunnen jouw contacten overzetten naar een nieuwe Samsung, net als naar de PC of een ander apparaat. Door jouw Samsung gegevens over te zetten naar de computer, kun je die daar ook eenvoudig bekijken en gebruiken. Je kunt ze natuurlijk ook weer overzetten naar een nieuwe telefoon. Hoe je er ook gebruik van wilt maken, wij voorkomen dat jouw foto’s, contacten en apps verloren gaan als je wisselt van apparaat.

Onze ervaren IT-studenten werken zelf iedere dag met een Samsung-smartphone. Ze kennen de telefoons, de software en de meest voorkomende Samsung problemen. Ze kunnen je dus goed laten zien hoe je daarmee kunt werken. De makkelijkste manier om alles over te laten zetten, zodat jij er niet zelf mee aan de slag hoeft.

Voorkom verlies van jouw foto’s en video’s, net als van contacten, applicaties en de gegevens waar je gebruik van maakt. Soms kunnen we zelfs de instellingen voor je overnemen, waardoor jouw nieuwe smartphone meteen aanvoelt als de oude.

Samsung gegevens overzetten

Wil je jouw Samsung gegevens overzetten, zonder dat je alles handmatig over dient te nemen? Wij nemen het werk graag uit handen, met de slimme software die daarvoor ontwikkeld is. De makkelijkste manier om over te stappen, mét behoud van alle gegevens, contacten en apps waar jij iedere dag gebruik van maakt.

Heb je specifieke vragen over hulp bij het overzetten van gegevens op jouw Samsung of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 13:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Hulp bij je telefoon nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van telefoons. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Gegevens overzetten Samsung | Studentaanhuis