Bel ons Maak een afspraak

Heb je wel wifi, maar geen internet op jouw Android-telefoon? Er kan sprake zijn van een authenticatieprobleem. Het betekent dat jouw telefoon wel verbinding heeft met het wifi-netwerk, maar het internet nog niet kan gebruiken.

Om gebruik te kunnen maken van wifi of mobiel internet dien je de juiste instellingen in te voeren. Het is belangrijk om verbinding te maken met het juiste netwerk.

Tip: je kunt twee soorten internet gebruiken op Android:

  • Wifi

    Verbinding met internet via wifi, net als met jouw computer of laptop voor thuis of op het werk.

  • Mobiel internet (3G/4G)

    Een mobiele verbinding, waar je zowel thuis, op het werk als onderweg gebruik van kunt maken.

Wel wifi, maar geen internet op Android

Laat jouw Android telefoon wel een wifi-symbool zien, maar heb je geen internet? Of lukt het door een authenticatieprobleem niet om verbinding te maken met internet? De instellingen staan niet goed ingesteld, waardoor het bijvoorbeeld niet lukt om een IP-adres op te vragen.

Met de juiste instellingen maakt jouw telefoon verbinding met het internet, via wifi of met een mobiele verbinding. Onze ervaren IT-studenten zoeken voor je uit wat er aan de hand is en lossen het op.

Android naar fabrieksinstellingen

Heb je Android problemen en wil je een authenticatieprobleem oplossen of op een andere manier zorgen voor werkend internet op jouw Android? Dankzij onze ruim 1.000 ervaren IT-studenten kun jij snel weer gebruik maken van internet op jouw smartphone. Onze tevreden klanten waarderen ons gemiddeld met een 9,0!

Heb je specifieke vragen over hulp bij internet op jouw Android telefoon of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 13:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Hulp bij je telefoon nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van telefoons. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Internet op Android werkt niet | Studentaanhuis