Bel ons Maak een afspraak

Blijft jouw iPhone zoeken naar het netwerk en lukt het dus niet om verbinding te maken met wifi of met mobiel internet? Lastig als je een hotspot wilt maken of als je het internet zelf wilt gebruiken.

Er kunnen meerdere dingen aan de hand zijn. Soms ligt het aan de configuratie van jouw iPhone, soms aan de instellingen van het netwerk. Zodra de wifi op de iPhone niet werkt of je het mobiele internet niet kunt gebruiken, lossen onze ervaren IT-studenten dat graag voor je op.

iPhone wifi werkt niet: wat nu?

Heb je iPhone problemen en werkt je wifi dus niet? Dat is dit hét moment om de hulp van onze professionele IT-studenten in te roepen. Zij stellen het wifi-netwerk op de juiste manier voor je in, net als het mobiele internet waar je dan zonder problemen gebruik van kunt maken.

Tip: last van internet dat niet werkt? Wil je internetgebruik in het buitenland uitzetten? Of wil je automatisch verbinden openbare wifi-netwerken uitzetten? Ook dat kunnen we direct voor je instellen, zodat je daar geen omkijken meer naar hebt.

Wifi instellen op iPhone

Wifi instellen op jouw iPhone en daarvoor op zoek naar specialisten? Onze ervaren IT-studenten hebben veelal zelf zo’n smartphone, waarop ze ook gebruik maken van wifi en mobiel internet. Profiteer van onze goede service, die onze tevreden klanten gemiddeld beoordelen met een 9,0.

Heb je specifieke vragen over hulp bij het instellen of herstellen van internet op jouw telefoon of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 13:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Hulp bij je telefoon nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van telefoons. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Internet op iPhone laten instellen | Studentaanhuis