Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Wil je jouw iPhone resetten om die te herstellen? Door de iPhone terug te zetten naar de fabrieksinstellingen kun je weer helemaal opnieuw beginnen. Een rigoureuze keuze, waar onze ervaren IT-studenten je goed bij kunnen helpen.

Let op: wil je de iPhone terug naar de fabrieksinstellingen zetten? Houd er rekening mee dat alle gegevens en instellingen gewist worden. Dat geldt dus ook voor foto’s, video’s, contacten en alle apps die je gebruikt. Wij kunnen je helpen een back-up te maken, zodat we al die gegevens na het resetten van de iPhone weer netjes terug kunt zetten.

Wij kunnen je helpen jouw iPhone te resetten, bijvoorbeeld als bepaalde apps niet meer werken of als jouw telefoon helemaal niet meer opstart. We voorkomen vervelende foutmeldingen en zorgen ervoor dat je met een schone lei kunt beginnen. De iPhone werkt weer net zo snel als toen je die voor het eerst uit de doos haalde.

Tip: Heb je een tweedehands iPhone gekocht of wil je je jouw iPhone verkopen? Het is een goed idee om jouw telefoon dan terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Het is de beste manier om opnieuw te beginnen, omdat alle instellingen etc. hersteld worden.

iPhone vastgelopen: herstellen

Is jouw iPhone vastgelopen, doet de iPhone niks meer en weet je niet meer wat je kunt doen om het op te lossen? Als de telefoon niet meer werkt, staan onze ervaren IT-studenten graag voor je klaar. We helpen je de telefoon te herstellen, zodat je die weer gewoon kunt gebruiken. Bijvoorbeeld als de telefoon niet meer wil opstarten of als je merkt dat bepaalde apps niet meer werken zoals ze dat deden.

Het kan zijn dat het geheugen is volgelopen, dat een app voor een foutmelding zorgt of dat het iOS-besturingssysteem voor problemen zorgt. Onze studenten brengen in kaart wat er aan de hand is, om dit op de juiste manier voor je op te lossen. Dat doen we door jouw iPhone te herstellen, resetten, of met een andere oplossing die er beschikbaar is. We kijken na wat er aan de hand is, zodat we de juiste oplossing kunnen bieden.

Tip: weet je vanaf welk moment de iPhone niet meer reageert zoals je wilt? Hoe beter je ons kunt aangeven wat er is gebeurd, hoe makkelijker het wordt om jouw telefoon te herstellen zonder die volledig te hoeven resetten. Dat kan soms voorkomen dat foto’s, video’s, apps, contacten en andere gegevens verloren gaan.

Terug naar fabrieksinstellingen

Blijkt het niet meer mogelijk om jouw iPhone te herstellen zonder die volledig te resetten? Dan zetten we die voor je terug naar de fabrieksinstellingen. Op die manier resetten we de telefoon, om daar helemaal opnieuw gebruik van te maken. Vervolgens zetten we alle instellingen terug en downloaden alle apps op de iPhone. Uiteraard proberen we op voorhand een back-up voor je te maken, waarmee we voorkomen dat er gegevens verloren gaan. Soms kunnen we jouw foto’s en video’s op die manier behouden, net als contacten of belangrijke applicaties waar je gebruik van maakt.

Soft- of hard-reset en gegevens

We kunnen jouw iPhone op verschillende manieren herstellen. Soms lukt dat met een soft-reset, waardoor er geen hard-reset nodig is. Op die manier hoeven we de iPhone dus niet terug naar de fabrieksinstellingen te zetten, terwijl de telefoon toch weer werkt zoals je dat gewend bent. We zorgen ervoor dat apps geen foutmeldingen meer geven dat ook de instellingen en configuratie weer kloppen met de manier waarop die horen te zijn ingesteld.

Veel van onze ervaren IT-studenten hebben zelf ook een iPhone, waardoor ze goed weten hoe een iPhone werkt en hoe zij iPhone problemen op kunnen lossen. Ze hebben veel ervaring met het verwijderen van onnodige applicaties en het herstellen van eventuele foutmeldingen, net als andere problemen waar je last van kunt hebben. Soms is het nodig om de fabrieksinstellingen terug te zetten, al kunnen we smartphones ook vaak resetten zonder dat allerlei gegevens verloren gaan. We kijken goed naar wat er aan de hand is, om je daarmee op de juiste manier van dienst te zijn.

iPhone herstellen: deskundige IT-studenten

We werken met meer dan 1.000 deskundige IT-studenten, die heel goed weten wat er met jouw iPhone aan de hand kan zijn. We weten hoe we telefoons moeten herstellen die niet meer opstarten, net als dat we problemen met bepaalde apps of instellingen op kunnen lossen.

Onze tevreden klanten beoordelen onze service met gemiddeld een 9+, een cijfer waar we erg trots op zijn. We hebben veel ervaring met het herstellen van iPhones, met de fabrieksinstellingen en natuurlijk ook met het maken van een back-up en het installeren/verwijderen van apps.

Heb je specifieke vragen over hulp bij het herstellen van jouw iPhone of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Hulp bij je telefoon nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van telefoons. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
iPhone herstellen: vakkundige oplossing | Studentaanhuis