Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

De afstandsbediening instellen voor jouw TV? Als dat niet lukt kan dat behoorlijk frusterend zijn. De zender en de ontvanger werken niet samen, maar het is niet goed duidelijk waar dat aan ligt. Gaat het om een universele afstandsbediening die zou moeten werken of zelfs om het exemplaar dat je bij de TV kreeg? Wij kijken voor je na waar het aan ligt. En belangrijker nog, we lossen het voor je op.

We helpen je met allerlei problemen met jouw televisie. Lukt het niet om een apparaat op de tv in te stellen of is het de afstandsbediening die niet goed werkt? We zorgen er in de beide gevallen voor dat we je er goed mee van dienst kunnen zijn. We kunnen jouw afstandsbediening afstemmen op de TV of ervoor zorgen dat je daar met een paar sneltoetsen slimmer gebruik van kunt maken.

Universele afstandsbediening instellen

Een universele afstandsbediening instellen en kom je er zelfs met de handleiding niet uit? Of lijkt het erop dat de beide apparaten niet met elkaar samen willen werken? Heel vervelend, vooral als je daar net een hoop geld voor hebt betaald of als het altijd werkte. We bieden je hulp bij jouw TV, precies op de manier die je nodig hebt.

Onze meer dan 1.000 ervaren IT-studenten weten snel wat er aan de hand is en helpen je daarmee. Dat deden we al voor meer dan 110.000 tevreden klanten. We laten je graag zien hoe we ook jou hiermee kunnen helpen.

Televisiehulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van televisies. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Afstandsbediening instellen | Studentaanhuis