Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Apparaat instellen op jouw TV, maar lukt het niet om een tablet, smartphone of computer zichtbaar te maken? Moderne televisies kunnen bestanden en video’s afspelen van allerlei apparaten, net als vanaf een USB-stick. Wij helpen je jouw telefoon aan te sluiten op de TV, net als andere apparaten die je daarop wilt gebruiken. Gaat het om een iPhone, een Android telefoon, een tablet of een computer met foto’s die je wilt afspelen? Wij begrijpen dat je die mogelijkheden wilt benutten als ze beschikbaar zijn op jouw televisie.

Extra’s zoals internet op jouw TV en het aansluiten van apparaten zijn bijzonder handig. Tenminste, als ze werken op de manier waarop het bedoeld is. Wij kijken graag met je mee wat er mis gaat, om je daar goed mee te helpen. Wij zorgen ervoor dat je foto’s kunt kijken met familie en vrienden, dat je een video op de TV af kunt spelen of dat je vanaf de televisie door de films op je computer kunt bladeren. Handige functies, waarmee je de TV eindelijk kunt gebruiken met alle functies die erop zitten.

Laptop, telefoon en tablet aansluiten op TV

Een apparaat aansluiten op jouw TV, maar kom je er zelf helaas niet uit? Als je hulp nodig hebt bij jouw TV helpen we jou daar graag mee. Telefonisch verzamelen we de meest belangrijke informatie, waarmee we je vaak meteen goed kunnen helpen. Vervolgens komen we bij je thuis langs. Op die manier lossen we 98% van de problemen tijdens de eerste afspraak op.

Dankzij onze meer dan 1.000 ervaren IT-studenten hebben we voor ieder probleem een passende oplossing. Wij zorgen ervoor dat we jouw laptop, tablet, smartphone of een ander apparaat op de juiste manier aansluiten. En belangrijker nog, we leggen je net als onze 110.000+ andere tevreden klanten uit hoe je dat de volgende keer zelf kunt.

Televisiehulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van televisies. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Apparaat instellen op TV: laptops en meer | Studentaanhuis